Hogyan szoptassam meg a babámat?
WC-ben, olyan helyen ahol senki sem jár. Etetheted üvegből is.
Fejhetsz is.
Fel kell találnod magad.
Vegyél fel olyan pulcsit, kardigánt, felsőt, amiben könnyen ki tudod szabadítani magad. Jó nagy textilpelus, vagy pasmina, sál, kendő, és letakarod magad.
Fejhetsz, és akkor az első etetést üvegből megoldhatod, de sokáig valóban nem lehet ott tárolgatni a tejet.
Az sem mindegy, hová mész. Kérdezz rá, hogy van-e olyan helyiség (szabad orvosi, nővéri szoba, öltöző), ahová el tudnál vonulni.
(Nem rosszindulatból kérdezem, de hová viszed a kicsit, ahol órákat kell várnod, hogy vizsgálják? Kisbabáknál elég szorosan szokták venni az időpontokat.)
Sajnos, ez magyar sajátosság, hogy orvosi központokban, kórházakban sincs egy nyomorult helyiség, ahová a kismama elvonulhatna szopiztatni, pelenkázni...:(
Na igen wc be pfujj..
Én ilyen helyzetbe,olyan polót vettem fel ami laza könnyen alá tudtam bújtatni babámat váró utolsó székén vagy sarokba vittem a széket és ott ciciztettem.
5gyermekes anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!