Más babája is előszeretettel szopogatja a popsitörlőt?
Figyelt kérdés
2009. nov. 25. 10:04
11/20 anonim válasza:
Miért adod oda neki? Nem túl egészséges!
12/20 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kerdes, hogy egeszseges-e vagy sem. Nyilvan nem ez van a szajaban egesz nap...
2009. nov. 25. 16:12
13/20 A kérdező kommentje:
Miert? Mert azalatt a fel perc alatt, amig azt gyomoszoli a szajaba, be tisztaba tudom tenni. Ezt nem konnyu egy orokmozgo majdnem 10 honaposnal.
2009. nov. 25. 17:02
14/20 anonim válasza:
A kozmetikumokba áztatott kendőt szopogatni akkor se jó. Gondolom te is érzed azért kérdezel róla.Elhiszem, hogy nehéz tisztába tenni.Mást nem tudsz neki adni?
15/20 anonim válasza:
Mondjuk, ha minden tisztába tevéskor szopogatja az elég sok. Csak azért hagyni, hogy te nyugodtan tudj pelenkázni,felelőtlenség.Olyan mintha öblítős flakont adnál neki...
16/20 anonim válasza:
Az megnyugtat, ha más babája is szopogatja?
17/20 A kérdező kommentje:
Ha elolvastad a kerdest, akkor abban az all, hogy "mas babaja is".
Es ne nevezz felelotlennek. Nem is ismersz.
Amugy meg nem tartozom magyarazattal. Arra voltam kivancsi, hogy mas babaja is csinalja-e. Azt meg nem kotom az orrodra, hogy naponta hanyszor. Tema lezarva, a kivancsisagomat kielegitettem a normalis valaszokkal.
2009. nov. 25. 17:32
18/20 A kérdező kommentje:
De abban egyertek kedves utolso, hogy nem eppen idealis megoldas.
2009. nov. 25. 17:41
19/20 anonim válasza:
Én sem adnám neki sose,ki tudja mit tartalmazhat....
20/20 anonim válasza:
Szia tudom nem jo a hegyibeszed nem is kezdek bele ha ugy gondolod nem lesz baja...
Azt azert gondold vegig hanyszor cserelsz 1nap , 1 heten... es mindig azt a vegyszert szivogatja.
Talan ugy tudnad megitelni a dolgot ha te is kiprobalnad es megkostolnad mit eszik a picid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!