A Penny-ben akciós Huggies popsitörlőt próbáltátok már? Vélemény? Miben különbözik a többi Huggies-től? Még sehol nem láttam ilyen csomagolásút, azért is kérdem.
Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 18:11
1/7 anonim válasza:
Én sosem használtam huggiest, viszont most vettem egyet pont ezt amiről írsz a Pennyben, nekem nagyon bejön. Előtte zöld johnsons-t használtam.
2/7 anonim válasza:
Szia
Neztem a penny oldalat, de nem talalom az akcios ujsagot.....milyen a csomagolasa a popsitorlonek?
Esetleg tudnal linket kuldeni?
koszi
3/7 anonim válasza:
Nem tudom, melyik akciós, de én csak Huggiest használok.Nagyon tuti!Próbáltam már vagy 10 fajtát, de ez a legjobb.Mindegyik fajta jó!
4/7 anonim válasza:
Uccsó vagyok, mármint Huggies-ből...
5/7 anonim válasza:
A Pennyben utoljára az uborkás volt a kézlenyomatos csomagolású.
Szerintem nagyon jó én nagyon szeretem csak Huggiest használok szerintem ennél jobb ennyi pénzért nincs.
6/7 anonim válasza:
Masodik vagyok aki kerdezte, hogy melyik az akcios....
egyedul az uborkasat nem szeretem :D
nekem mindig elszakadt amikor ki akartam huzni a zacsibol....
a tobbit szeretem!!bar az esetek 90%-ban J$J-t hasznalok
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi csajok!
Időközben vettünk és kipróbáltam, nekem nagyon bejön, ráadásul tényleg megéri az árát!
2011. jan. 21. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!