1,5-2 éves gyerkőcök anyukái. Mennyi pelust és popsitörlőt halmoztok fel?
Hát igen. Kedves utolsó! Igazad van, ha oda is adom sógornőmnek a megmaradt pelusokat, akkor is fogok kérni valamennyi pénzt. 5 hónap van a fiaink között. Ingyen már csak azért sem adnám neki, mert nem valami rózsás a kapcsolatunk, eleinte mindig hívott, hogy mit hogy csináljon a gyerekkel, mit miért csinálhat a gyerek, én rohantam hozzá, mint egy félőrült, hogy segítsek, aztán jól kibeszélt a nagyanyjával a hátam mögött és semmit sem úgy csinált, ahogy javasoltam, hogy nálunk bevált a hasonló problémára. Mindig adtam neki mindent, amit tudtam, kuponokat, kódokat, ruhákat, tápszert, bébikaját, de viszonzást sosem kaptam. Pedig ő a fiam keresztanyja, de semmit sem vettek még neki, 1. szülinapjára is egy olyan távirányítós autót kapott, amit még mindig nem tud használni...
Pedig van még 3 Dm popsitörlős kuponom is megmaradva, de inkább kidobom, mint hogy neki adjam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!