Más babája is előszeretettel szopogatja a popsitörlőt?
Figyelt kérdés
2009. nov. 25. 10:04
1/20 anonim válasza:
Az én fiam olyan hisztit képes levágni ha kiveszem a szájából, hogy zeng a ház. Rendesen lilul a feje. Szóval igen, az enyém is imádja:)
2/20 anonim válasza:
Szerintem ne hagyd neki! Nehogy valami gáz legyen belőle...
3/20 anonim válasza:
Az enyém abszolút szívesen szopogatná, ha hagynám! :)
4/20 anonim válasza:
Előző vagyok: akkor inkább a textíl pelit.
5/20 anonim válasza:
Az én kisfiam (4,5 hónapos) zacskóstul szeretné a szájába tömni:-) Nem engedem neki, inkább adok én is egy textil pelust a kezébe.
6/20 anonim válasza:
igen... meg a popsikrémet, meg olyan lesz a kis lába véletlen, azt is beveszi a szájába... én csak arra figyelek, hogy ne hajszál, nejlon vagy kaki legyen. Később úgyis kúszni-mászni fog, ismerkedjen csak a világgal!
7/20 A kérdező kommentje:
Jelentem, a benedvesitett textilpelus nem ugyanaz. Az nem kell neki. Amugy csak peluscsere kozben hagyom neki, mert csak igy tudom kicserelni.
2009. nov. 25. 10:33
8/20 anonim válasza:
Naná,a 14 hós lányom már ki is tudja szedni a dobozból,arc és kéztörlés után-amit maga végez el-irány a kóstolás!Neki még nem lett tőle baja,pedig pár márkát már megízlelt-persze azért nem hagyom neki hogy megegye.
9/20 anonim válasza:
Az enyém a Naturlandos popsikrémes tubusba szerelmes, ha pelenkázom, már fordul és addig matat, amíg eléri.
Ha elveszem tőle, akkor éktelen hisztibe kezd.
Amúgy 8,5 hónapos
10/20 anonim válasza:
1 éves kisfiam is imádja, pontosabban imádná, mert amint észreveszem, hogy a kezébe került, elveszem tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!