Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hetes babanal mit ekll...

2 hetes babanal mit ekll csinálni ha hasfájós? Picike, és sokat kell szopiztatni. Van hogy másfélóranként eszik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. nov. 24. 21:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem a babáim 1830, 2140 és 2090 gr-mal születtek, de mindig is 3 óránként etettem őket. Nem mondták, hogy többször kellene,sőt!

2. válaszoló voltam

2009. nov. 24. 23:18
 12/13 anonim ***** válasza:
A két órát mindenképpen ki kell vele várni, mert akkor meg jön a zöld kaki, ami pedig túletetést jelent, nem fognak a tápanyagok felszívódni rendesen! Az 1 óra szopi az sok, ekkora baba 15-20 perc alatt befejezi a szopizást. Az én babám 7 hetes, de 10 perc alatt végez. Eleinte nekem is 1 órákat cicizett volna, de a gyerekorvos mondta, hogy ne hagyjam, mert 20 perc bőven elég és csak én készülök ki ettől. És igaza van, most már 4-5 órákat is kibír úgy hogy 10 perc alatt kiszopizza ami neki elég.
2009. nov. 25. 00:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Orvos mondta(gasztroenterológus): két óránál hamarabb ne etesd újra,mert még nem emészti meg az előzőt,és ettől jobban fáj a hasa, adj neki teát(édesköményt)ha nembírj ki, az is csökkent a hasfájást.Nálunk a cseresznyemag párna is segített.A tejterméket nem bírta ha étel készült belőle, és a tejszaporító teától is fájt nálunk a hasa.Espumisan is hatásos lehet..Jobb mint az infacol,legalább is nálun így volt.
2009. nov. 25. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!