Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért fordítja el tőlem a...

Miért fordítja el tőlem a fejét a babám, ha szopiztatni akarom?

Figyelt kérdés
Már nem az első eset.Ha bal ciciből akarom etetni, ő elfordul jobbra, ha jobból, akkor balra fordul.De közben éhes.9 órája evett utoljára.Cumisüveg se kell neki.Mit csináljak?
2010. máj. 7. 16:49
 1/5 anonim ***** válasza:
9 órája? Mekkora babáról írsz ? Ha párhós, akkor gond van, gyorsan ki tudnak száradni, vidd dokihoz, mert vmiért étvágytalan, lehet piros a torka is!
2010. máj. 7. 16:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Csak egy ötletem van, de lehet, hogy ezt te is tudod: menstruáció alatt vagy akár már kevéssel előtte is szoktak ilyet csinálni a babák. Cumisüvegből is tejet próbáltál? Ha sehogy sem megy és esetleg van tápszered és majd megpróbálod, kiderül, a tej íze-e a gond. Mensi után újra el szokták fogadni a cicit.
2010. máj. 7. 16:56
 3/5 anonim ***** válasza:

16.56 vagyok.

Persze ha van lefagyasztva tejed, az még jobb lenne. Nem akarom azt sugallni, hogy tápira szokatnám a bébit.

2010. máj. 7. 17:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem is csinált egyszer ilyet. Egy etetés kimaradt. Elaltattam ölben, utána a következő evés már rendben zajlott. Máig sem tudom az okát, de rossz volt.

Azóta sikerült valamit belediktálni?

2010. máj. 7. 17:23
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm Mindenkinek a választ.10 hetes babáról van szó.Még nem jött meg a mensim, így ez nem lehetett gond.Sajnos a cumisüveget egyáltalán nem fogadja el, azzal már nem is próbálkozok.Aznap este már evett, igaz nem annyit, mint szokott, így éjjel is felkelt enni.Másnap ugyanolyan jó étvágya volt, mint amilyen egyébként szokott lenni.

Azért nem értem ezt az étvágytalanságot, mert ez egy nap egyszer történik meg, utána minden rendben.

Tegnap este is elfordította a fejét, és ordított, de amint felvettem abbahagyta.Beraktam az ágyába, és aludt ma reggel 6-ig, tehát fáradt lehetett.Ma ismét jó étvágya van...nem értem egyszerűen:(

2010. máj. 10. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!