2 hetes babanal mit ekll csinálni ha hasfájós? Picike, és sokat kell szopiztatni. Van hogy másfélóranként eszik. Mit tegyek?
Próbáld ki az infakolt. Minden etetés előtt adjál neki belőle és hátha az segít neki. Mi is használtuk. Nekünk jó volt.
10 hós anyuka
Először is ne etesd másfélóránként, mert pont attól is fájhat a pocija. Hisz még nem is tudja ennyi idő alatt megemészteni és már jön is a köv. adag. Viszont azt még nem tudja mi a baja, csak jön egy belső érzés. És ha enni kap, enni is fog. Attól még nem feltétlenül éhes.
Amíg egy hónapos nem lesz, nem ajánlják ezeket a cseppeket. Addig használhatsz melegítőt (pl. cseresznyemagpárna), vagy tornáztathatod.
Szia! Semmifélekáppen ne etesd ilyen sűrűn a babád, min 2-2,5 órát ki kell húzni.
Fektesd hasra és maszírozd a hátát az óra járásával eggyirányba aztán a podijával ugyanezt kb 10 percig, majd valamimeleget tegyél a pocira 5-10 persig. Én a melegítő párnát használtam, amikor elaludt hason feküdt a párnán. Volt, hogy egy órát is alatta volt a párna. Jól fellazítja a meleg a pocit és könnyebben tud pukizni.
Aztán csinálhatod azt is, hogy amikor dajkálod ütögesd a popsiját apró, pici legyintéseket az ujjaiddal.Ugyanis a babának, a pukizást is meg kell tanulnia és sokszor arra nem is gondolunk, hogy nem tudja mit kell csinálni, amikor bántják a szelek. Így ösztönzöd a babát, hogy ott valamit
tud csinálni. Nekem az eszpumisan csepp vált be.
Bocsi megnyomtam a válasz elküld...
podijával=pocijával
Sötétben gépelek bocsi!
Előző kettő vagyok.
Még csak két hetes és, ha fáj a pocija nyugtalan.
A súlyát be fogja hozni hamarosan ez miatt ne aggodj, de a 1,5 óránkénti etetéssel csak a poci fog fájni. Van napi rendszere a babádnak? Háton vagy hason alszik, hogy szereti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!