Mikor tudok szopiztatni?
Figyelt kérdés
14 órakor ittam 2 pohár pezsgőt, úgy gondoltam, hogy este 7-8 körül lefejem a tejet, és kiöntöm, utána már szopizhat a babám? 11 hónapos, és már eszik mindent, de szopizik is, általában a cicin alszik el.2011. ápr. 12. 17:13
1/3 A kérdező kommentje:
Rutintalan vagyok, mert eddig még nem ittam alkoholt, egyszer ittam 2 korty pezsgőt, de azt este, és akkor is lefejtem, és kiöntöttem a tejemet. Nem akarom hogy valami baja legyen a babámnak.
2011. ápr. 12. 17:18
2/3 anonim válasza:
Engem műtöttek, altatást követő 24 óráig nem szoptathattam, ki kellett dobnom az az idő alatti tejet. Tudom, hogy ez más, csak viszonyításként írom.
Szerintem még a reggeli tejcsit is dobd ki, így biztosan nem jut neki a pezsgőből.
3/3 anonim válasza:
Az alkohol 20%a meg át anyatejbe. Szerintem a reggeli tejcsit már nem kell kiönteni. Már semmi nem lesz benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!