Hogyan oldjátok meg ha idegen helyen kell szopiztatni?
mennünk kell majd vissza a kórházba vizsgálatra 6 hetesen és kicsit aggódok mert busszal tudok csak menni és mi van ha azon jön rá szegényre az éhség :S
nem tudom hogyan kéne szoptatni probálgattam már hogy hogyan fogom de egyedül olyan béna vagyok hogy nem tudom ugy cicire tenni hogy takarjam a mellem:(
és már agódok mert ebben a melegben sűrűbben is szopcsizik ,ti hogyan oldottátok meg?
jajj neeeem én pont azért kérdezem hogy ott nem akarok és hogyan oldjam meg hogy a kórházig kibirja?
ott meg hogyan ?
és a cumisüvegbe lefejt anyatejet tegyek vagy mit mert a baby tea víz nem kell neki:(
igy értem:)
köszi szépen mindenkinek
és ezek a thermo táskák hogyan működnek mennyi ideig bírják benne?
Én voltam aki kérdezte, hogy messze van a kórház?
Ha nincsen, akkor mehettek babakocsival is és oda-vissza aludna egy jót, persze ha nem délbe kell jönnötök.
Én mindig úgy csináltam, hogy megetettem,majd elindultunk és hazáig kibírta, de rakjál neki tejcsit az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!