Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan oldjátok meg ha idegen...

Hogyan oldjátok meg ha idegen helyen kell szopiztatni?

Figyelt kérdés

mennünk kell majd vissza a kórházba vizsgálatra 6 hetesen és kicsit aggódok mert busszal tudok csak menni és mi van ha azon jön rá szegényre az éhség :S

nem tudom hogyan kéne szoptatni probálgattam már hogy hogyan fogom de egyedül olyan béna vagyok hogy nem tudom ugy cicire tenni hogy takarjam a mellem:(

és már agódok mert ebben a melegben sűrűbben is szopcsizik ,ti hogyan oldottátok meg?

2010. júl. 22. 16:24
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

ááá bizti nem bírja ki mert hosszú az ut !

teszek neki akkor üvegbe csak mindegy milyen cumisüveg termosz ezek oda-vissza működnek?

tehát a meleget is kint tartják vagy van erre külön fajta?

bocs hogy értetlenkedek de kezdő vagyok:(

2010. júl. 22. 17:21
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha tényleg zavarnak az idegenek, akkor tényleg jobb a cumisüveg, nem lesz semmi gond, nem szokik le a ciciről. Az én babámnál pedig ő nem akar idegenek előtt szopizni, pedig még 6 hónapos, de már nagyon akaratos. Bár én mindenhol megszoptatom, ha engedi. Utcán, rendelőbe.
2010. júl. 22. 17:35
 13/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nem termoszra gondoltak, hanem olyan hűtőtasakra, ami tudod az a szatyor szerű, tudsz bele akksit is tenni, így szerintem egy-két órát bír, de nem vagyok biztos az időintervallumban.

2010. júl. 22. 18:10
 14/20 anonim ***** válasza:
Ket hete mi is korhazba voltunk uh-n, annyira megehezett picurkam a korhazban ebben a melegben, hogy meg kellett etetnem.Egy kis kendot tettem az arcara ami fedte a mellem, ablakfele fordultam es nem erdekelt ki mit szol. Aki arra jart a folyoson felrenezett es kesz. Nem kell ebbol ekkora ugyet csinalni, ha a gyerek ehes meg kell etetni, a vilag legtermeszetesebb dolga. Az hogy mas kivillantaja a mellet nap mint nap szuk felsokben es olyan szoknyat hord h mindene kilatszik, na az zavaro! ez nem, ez maga az elet!!!
2010. júl. 22. 18:14
 15/20 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszolóval teljes mértékben egyetértek. Én is megszoptattam eddig mindenhol, ha szükség volt rá (buszon épp nem), de kórházban már többször is voltunk és sokat kellett várni, a pici pedig megéhezett és úgy mint az előttem szóló a vállamra terítettem egy textilpelust,a mi takarta a cicit és a babát, így nyugisan tudott szopizni, senki nem nézett ránk rosszallóan, bár ha nézett volna se fgoglalkoztam volna vele, ha egyszer éhes a baba. Nem tudom cumisüvegben meddig bírja termoszba téve a tejcsi, de az én babám nem is ivott cumisüvegből, nem tudta hogyan kell, a tiéd elfogadja, szoktad használni?
2010. júl. 22. 20:44
 16/20 anonim ***** válasza:

16:58-as vagyok

A thermo táskák vagy cumisüvegtartók többnyire 2-4 órán át tartják a hideget vagy meleget. A legcélszerűbb ha lefejed, hűtőbe rakod, és hidegen viszed magaddal. Aztán ha olyan helyre értek ahol nyugodtan tud enni a pici megkérsz valakit, hogy picit melegítse meg neked. Minden üzletben, büfében segítenek. Mi tápszeresek vagyunk, úgyhogy mi mindig így csináljuk.

Kis táskát vagy tartót meg bababoltban, de akár dm-ben rossmannban tudsz venni, de azt sajna nem tudom mennyibe kerülhet.

2010. júl. 22. 21:08
 17/20 anonim ***** válasza:

Szia!

A thermos megoldással több problémát is látok:

1, anyatejet nem jó mikroban melegíteni

2, nem biztos, hogy mindenhol találsz segítséget a melegítéshez (pl. buszon??)

3, nem tudom én sem mennyibe kerül, de biztos nem valami gazdaságos megoldás, ha csak néha van rá szükség

Egyébként én is küzdök a problémával, mert hamarosan lesz egy pár olyan helyzet, ahol előreláthatólag több órát is házon kívül fogunk tölteni, de szerintem is a kendős megoldás a legpraktikusabb. A babának sem kell a cumisüveggel "szenvednie" és neked is egyszerűbb!

Én egy kicsit nagyobb kendőt szereztem most, mielőtt "helyzetbe kerülünk" itthon kigyakoroljuk, hogy hogyan a legegyszerűbb odateríteni a vállamra, így nem fog zavarni, hogy bárki is látna!

2010. júl. 23. 08:29
 18/20 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, még annyi, hogy bárhol vagy, sarok vagy egy szabad fal mindenhol van, oda elfordulsz és kész, a kendővel és a fallal olyan takarásban leszel, hogy azt sem fogják látni, hogy gyerek van az öledben :D
2010. júl. 23. 08:31
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

Utolsónak:

Ilyen nagy melegben te nem szoktál izzadni? Azért izzadt mellett a baba szájába dugni.. Hát szerintem azt előtte kicsit le is kéne mosni. Akkor már inkább a thermo táska.

Amúgy meg lehet nem épp a legjobb megoldás mikrózni a tejet, de 1 alkalomtól még semmi baja sem lesz a picinek.

2010. júl. 23. 14:34
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem lesz konkrétan baja az lehet, de hogy tápláló anyagokhoz sem jut, mert a mikro kiöli a tejből, az biztos.

Másrészt szoktam izzadni, bár nem konkrétan a mellem :-D

Otthon te minden szoptatás előtt zuhanyzol? Szerintem ezerszer egyszerűbb megszoptatni, mint cumisüvegezni, főleg ha ahhoz nincs is hozzászokva.. pl. az enyém el sem fogadná, csak szenvedne. De mindenki csinálja, ahogy akarja, a kérdezőnek próbáltam válaszolni azzal, hogy leírtam mi hogyan oldjuk meg. (ez volt a kérdés)

2010. júl. 23. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!