Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, hogy kezelitek ha...

Anyukák, hogy kezelitek ha nyilvános helyen a kicsi sir?

Figyelt kérdés
tényleg mindent próbáltok, enni,inni,pelus,játék,de a kicsin látszik hogy unja a helyet és menni akar..én kicsit kellemetlenül érzem magamat -pl.buszon menni, ha sir a kicsi mert kivenni nem tudom a tömöt buszon és votl hogy néztek rám csúnyán az emberek, hogy miért sir a gyerek miért nem marad csöndbe.
2013. dec. 12. 20:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
én is így gondolom,ahogy itt a legtöbben,először magadban tedd rendbe a dolgokat,már pedig ha sír,akkor sír,ezért ne érezd már magad kellemetlenül.mikor megszületett a kisebbik fiam aki kimondottan utálja a babakocsit,mindig üvölt míg becsatolom,mai napig,11 hónapos most,és menni kell a nagyért az oviba,mindig azon gondolkodtam hogy úristen mit fognak szólni ha sír..hát most már nem érdekel,csak minél hamarabb jussunk ki onnan :)ki a francot érdekel ki mit szól? te gyereked,szeresd így,én is így teszek!
2013. dec. 13. 11:06
 12/16 A kérdező kommentje:

köszönöm. az ég világon mindent kipróbáltam, de hát ez van....

méghogy leszállni a buszról--- hát tudod mikor várjak a másik gyerekkel főleg kint a hidegben csak azért hogy másoknak jót tegyek -mert sir a gyerek úristen.

én gyerekem ha hisztis majd kinövi.

2013. dec. 13. 14:20
 13/16 A kérdező kommentje:
jah és jön a foga. nem is egy
2013. dec. 13. 14:20
 14/16 anonim ***** válasza:
leszállni a buszról? attól tán megnyugszik? ja, persze.. vegyek még 1 bkv jegyet? :D és ha a következő buszon is sír? istenem..
2013. dec. 13. 18:33
 15/16 A kérdező kommentje:

lehet azt irná rá hogy kitalák a kismama bérletet :P

hogy vegyek azt és akkor könnyebb több buszra szállni :)

igen bérletem van. :P

2013. dec. 13. 20:34
 16/16 anonim ***** válasza:
ja igen :D nekem nem kell bérlet, szóval a kedves válaszoló kedvéért nem veszek.. :D
2013. dec. 13. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!