Második babánál mit vetettek? 17hós lesz a lányom mire jön a kicsi
Nálunk majdnem 3 év lesz a két fiú között, viszont az idősebb március végi, a születendő januári.
Ezért a ruhákhoz vennem kellett bundazsákot, overallt, vastag rugikat, harisnyát, meleg sapikat. Akkor kaptam kölcsön mellszívót, de a barátnőm is nem rég szült, akitől kaptam, így azt is vennem kellett.
Új cumikat, cumisüveget vettem (nálunk nagyon leharcoltak lettek, pár hete hagytuk el az üvegezést), textilpelenkákat, kifogókat, lepedőt, új kókuszmatracot.
Szia!
Nálunk 20 hónap van a gyerkőcök között. A nagy decemberi és fiú, míg a kicsi augusztusi és lány.
Mi már a nagynak eleve unisex színű ruhákat vettünk, így kezdetben ruha nem kellett. A nagy kapott új hálózsákot, neki vettünk pótülést a babakocsihoz, hogy a két gyerekekkel egyszerre lehessen menni.
Az utazóágyba került a kicsi (így a nagy benyúlni se tudott), abba vettünk vastagabb matracot).
Ha a cumisüveged jó állapotban van, én csak cumit vennék rá. Lehet nem is nagyon lesz rá szükség.
Ha kombinálható a cumisüveg az jobb, később pl. itatófejet tudsz rátenni. Nekem ilyenek vannak.
Minden mást örökölt a nagytól. Sok ruhát most is ráadok, ami nem túl fiús, mert semmi baja nincs, a nagy alig hordta, mert gyorsan nőtt. A kicsi Pöttöm Panna a nagyhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!