Ha a ti bölcsitekből szökött volna meg egy kicsi, és került volna veszélyes helyzetbe ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Tegnap egy bölcsiből mgszökött egy gyerek 3kerekű bicajjal, az autók között találtak rá.2013. dec. 12. 12:16
1/6 anonim válasza:
Ez csak az ott dolgozó embereket minősíti. Főleg hogy pici gyerekekről beszélünk. Én a szülők helyében feljelenteném a bölcsödét.
2/6 anonim válasza:
Ismerős gyereke az oviból szökött haza, azóta zárják kaput.
Ha tehetném kivenném és átvinném máshová, ha nincs aki vigyázzon rá.
3/6 anonim válasza:
hát a pofám leszakad,hogy lehet ilyet nyilatkozni,hogy meg se lepődtek mert máskor is előfordult már.És ha elüti egy autó??? Legalább kussoltak volna mélységesen,és nem tudom melyik városban történt ez meg egy bölcsiben sokadjára,de a felettesük helyébe,legyen az a polgármester,meneszteném az egész bandát!!!felháborító!azt hiszem ha az én gyerekemmel történt volna nem állt volna meg előttem egyik sem!
4/6 anonim válasza:
Kecskeméten volt. Szörnyű :(
Első körben biztosan üvölteni kezdtem volna, aztán meg feljelentés, rendőrség, ilyennek nem szabadna megtörténnie.
5/6 anonim válasza:
elsőkörben feljelenteném az ottani bölcsödéseket kiskorú veszélyeztetéséért és gondatlanságért,
6/6 anonim válasza:
Azonnal kivenném onnan és beperelném őket gondatlan veszélyeztetésért( vagy hogy hívják ezt).De azt is látom a mi bölcsinkben hogy az anyukák jönnek-mennek de a kaput becsukni már nincs erejük.Az én lányom elég szökős és túl bátor két kilincset kell csak lenyomnia és a nyitva hagyott kapun át már kint is lehet egy forgalmas úton.Ez elött a hír elött is aggódtam ezen de most még ijesztőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!