Anyukák, hogy kezelitek ha nyilvános helyen a kicsi sir?
hmm...eleinte én is így voltam ezzel,de hamar megedződtem mikor rájöttem,hogy semmit sem tudok tenni.2.fiam az első 9 hónapban kegyetlen sírós volt,de tényleg!Álltunk sorban zöldségesnél 20 percet úgy,hogy végig üvöltött,álltunk sparban is úgy hogy végig üvöltött,tömött buszon, hazafele a játszóról mindketten ordítottak általában...a nagy,aki akkor 2,5 volt azért,mert még nem akart eljönni a pici azért,mert már éhes volt,meg amúgy is,miért ne...?
Szóval átérzem a helyzeted, de nem lehet mit tenni sokszor.Nekem egyszer be is szólt az előttem álló anyuka,hogy biztos azért sír,mert unja,hogy hason van a babakocsiba....gondolhatod,ott álltam a sorban türelmesen,mellettem a 2,5 évesem,a kocsiban az ordító gyerek....majdnem mondtam neki valamit!
Ne foglalkozz mással.
Mennyi idős amúgy a babád?
Hàt persze utolsò leszàllok a buszròl a kedvedèrt hogy mèg kèsőbb érjünk célba ergo tovàbb ordìtson. ètterembe nem vinnèm a többi gondolattoddal egyet èrtek..:-)
Nem a foga jön vagy a pociakja fàj esetleg?
az enyèm is 10 hònapos pl boltban buszon mindig leveszem a kabàtot ròla mert nem birja a meleget ès akkor üvölt. Babakekszet meg egy kulcsot viszek mindig magammal ez nàlunk biztos siker legalàbb egy òràra....
Én is úgy voltam vele az elején, hogy nagyon zavart ha sírt és mindenki minket nézett de most már úgy vagyok vele, hogy ha mindent megtettem és még mindig sír akkor ez van. Ő egy baba akinek nem tetszik valami és azért sír nem pedig azért mert bántom, nem értem miért kell ilyenkor rosszindulatúan nézni.
6-os nem értem mégis miért kéne kimenni vagy leszállni a buszról a picivel ha sír. Ha egy kamasz hangosan hallgat zenét az gondoljon másokra is de egy babának nem mondhatod , hogy most már csend legyen! Ha be kell vásárolni, számlát kell fizetni, el kell jutni a-ból b-be akkor is meg kell tenni ha a gyerkőcnek nem tetszik, hogy menet van. Ha mindig sír mert nem tetszik, hogy sorban állunk akkor ne is menjek vele egyáltalán sehova? Komolyan ez milyen gondolat? Szálljon le és menjen ki az akit zavar!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!