Szerintetek jo dolog a babykomp? Mikortol lehet hasznalni?
amig elszaladsz a mosdoba: JAROOOkaAAA. tessek.
Maxximalisan igazad van benne hogyha görkorizni akar nem eltiltod hanem veszel felszerelest, de ez tovabbra sem indok a babykomp mellett a kettö teljesen mas. Es igen visszaterve a cigis hasonlatra, csomo terhes nö cigizik hogy de hat en anyukam is cigizett terhesen es meg se lett semmi bajom, UGYANAZ a logikai bukfenc. Egy baba emg meg tudja realisan emgitelni hogy miert karos neki egy komp csak anyuka aki lesz*arhatja ha akarja, attol meg az.
Hogy hol voltam amikor a gyufát leszopogatta? Hát nyilván az öccsét etettem, vagy pelenkáztam. Majd ha lesz két gyereked rájössz, hogy csak akkor látod mindkettőt, ha összekötöd őket.
De hát vessen fel benned kérdéseket ez a dolog.
A gyerekeim szép erősek, nagyok és egészségesek, tehát bármennyire is szeretnéd, nem fog kiderülni, hogy bajuk lett a komptól.
Amúgy meg azzal érvelni, hogy se az én gyerekemnek, se a nővérem 3 gyerekének, se az ismerőseim gyerekeinek nem lett bajuk a komptól nem gyökérség, hanem úgy hívják tapasztalat, amivel Te még nyilván nem rendelkezel egy 1-2 éves gyerek mellett.
Majd egyszer rájössz. Az a kör akiket én láttam felnőni, több mint 30 gyerekről van szó.
Ha ez olyan nagyon ártalmas és káros lenne, akkor talán az egyiküknek betegnek vagy sérültnek kellene tőle lennie, vagy csak egy icipici jelnek ami arra utal, hogy a komp káros. Nem gondolod?
A terhesség alatti dohányzásnál majdnem minden esetben van káros hatás. Koraszülés, kis súly. Azért a kettőt ne hasonlítsd már össze.
Szerintem azért vagyunk néhányan, akiknek több gyereke van, de azért a gyufa kóstolás, meg a többi extrém baleset ami a gyerekeidet érte, nem olyan általános dolog. Annyi gyereket kell bevállalni, ahányat biztonsággal, felelősségteljesen tudunk nevelni... Na mindegy, ez off.
Akárhogy magyarázod, a tényeken nem tudsz változtatni. Nálunk okosabbak egyetértenek abban, hogy a bébikomp káros, több szempontból is. Több országban már be is tiltották, nyilván nem véletlenül. Nálunk még kapható sajnos, így az olyan anyukák, akiket jobban érdekel a saját kényelmük, mint a gyerekük egészsége, élhetnek ezzel a káros lehetőséggel, de reméljük nálunk is észbe kapnak az ezügyben döntéshozók, és talán betiltják pár éven belül itt is.
ÉRdekes..mert pl az én gyerekdokim szó szerint javasolta a kompot !
Immár 27 éve doktorál,úgyhogy van némi tapasztalata ...
De ez persze dokifüggő..
Mi kipróbáltuk a boltban ..ott tetszett neki..hazahoztuk. ...itthon viszont messziről kerüli...
Nem tartom rossz dolognak..édesanyám is örömmel mesél a lila,golyójátékos kompomról...
Mindenesetre ...neked kell eldönteni ezt....
Nem lehetne szimplán annyit írni, én használtam,mert...vagy én nem használtam , mert....
Miért kell tök más dolgokat belekeverni? Miért kell másról írni? Aztán vagdalkózni, vádaskodni, egymásnak esni? Most ott ül a Kérdező a másik oldalon, és nem segítséget kap, hanem azt olvassa, hogy magukból kikelt anyák szájkaratéznak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!