Pár napja volt abortuszom és hát a párommal megtörtént a dolog. (a babát egészségügyi okokból kellett elvetetni) lehet ilyenkor eset utáni tablettát használni? Vajon menni esély van rá hogy megint terhes leszek?
Én nem vennék be esemény utánit abortusz után rögtön, viszont védekeznék, ha nem akarok gyereket. :-(((
Hívd fel az orvosodat.
Te nagyon okos!
6 hétig tilos a sex a fertőzések elkerülése végett!!!!!
Azonnal hívd a dokidat!
Szia!
Én sem vennék be semmit.Tényleg nem szabadott volna együtt lennetek...Szerintem inkább menj el dokihoz.
Tényleg nem lett volna szabad szexelni a fertőzés miatt.
Az hogy terhes maradtál annak kicsi az esélye. Nem hiszem hogy kell gyógyszer. Nekem is volt műtétem elhalt terhesség miatt és mi is 6 hétig kibirtuk. Az ilyen nem játék ilyenkor komoly fertőzést is el lehet kapni.
Úgy tűnik ahány doki annyi válasz.....az én dokim egyenlőre 2 hetet javasolt,h annyit bírjunk ki!viszont,nekem azt mondta és et máshol is ahlottam,h ilyenkor sokal fogékonyabb vagy....szóval sztem lehetsz terhes....de term én is csak azt mondom:doki!!!
és azoknak akik azt írták..legalább védekezhettél volna....hát csak mondom,h óvszer mellett is teherbe lehet esni!!!!!!
Köszönöm mindenkinek aki vette a fáradtságot hogy válaszoljon a kérdésemre. Kaptam vegyesen véleményeket
aminek nagyon örülök mert 21 éves vagyok ez lett volna az első terhességem az első olyan alkalomból hogy nem védekeztem, de attól az egyetlen embertől akiről úgy gondolom igen neki megszültem volna a gyereket.
Ezt nem tehettem mert sem én sem a baba nem voltunk egészségesek. Még most se igazán tudom megérteni hogy miért kellett ennek így alakulnia. Valóban semmi másra nem vágytam csak annak az embernek a szeretetére aki osztozott velem ebben a fájdalomban. hibát kövttünk el ismét hogy nem védekeztünk, ezt elismerem.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!