Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pár napja volt abortuszom és...

Pár napja volt abortuszom és hát a párommal megtörtént a dolog. (a babát egészségügyi okokból kellett elvetetni) lehet ilyenkor eset utáni tablettát használni? Vajon menni esély van rá hogy megint terhes leszek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 08:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%

Én nem vennék be esemény utánit abortusz után rögtön, viszont védekeznék, ha nem akarok gyereket. :-(((

Hívd fel az orvosodat.

2009. aug. 3. 08:49
 2/11 anonim ***** válasza:
58%

Te nagyon okos!

6 hétig tilos a sex a fertőzések elkerülése végett!!!!!

Azonnal hívd a dokidat!

2009. aug. 3. 09:01
 3/11 anonim ***** válasza:
70%

Szia!

Én sem vennék be semmit.Tényleg nem szabadott volna együtt lennetek...Szerintem inkább menj el dokihoz.

2009. aug. 3. 09:55
 4/11 anonim ***** válasza:
48%
Szia,elöször is a második válaszolonak,akkor szeretkeznek amikor akarnak,semmi közünk hozzá.biztosan tudják mivel jár,gondolom az abortusz után a doki elmondja,és ha szeretkeznek a saját felelöségükre csinálják.Én semmi képpen ne ajánlom a tablettat most neked.Az a legbiztosabb ha elmész dokihoz és elmondod neki,és ha esetleg nem világositott fel azzal hogy meddig nem szabad akkor hát vond kérdöre.nem hiszem hogy terhes vagy,nagyon kicsi az esélye,csak a fertözések elkerülése érdekében vizsgáltasd meg magad.Sok Egézséget kivánok.
2009. aug. 3. 09:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha pár napja volt az ab., akkor szinte 0 esélyed van a babára. De tényleg védekezzetek, bár tudom, hogy ilyenkor ez lelkileg nagyon jó... de várjatok 1 hónapot a védekezés nélküli szexszel, minimum.
2009. aug. 3. 10:09
 6/11 anonim ***** válasza:
46%
Nem igaz hogy nem lehtett volna kibírni sex nélkul vagy annyira érthetetlen a párod is?!?! Elvégre abortuszod volt! Pár napjára rá Te meg pont erre vágytál semmi másra ??? Kikapartak nem ? Nem hiába kell 6 hét a regenerállódásra. Most inkább vigyáznod kéne magadra mert valami fertozést kapsz foleg így nyáron és annak visszafordíthatatlan kovetkezményei lehetnek ! Ne haragudj hogy így leteremtlek de gondolkozz ! A Te érdeked hogy minden rendbe jojjon és még az életben gyermeked szulethessen !
2009. aug. 3. 10:09
 7/11 anonim ***** válasza:
87%
Kedves 10.09-es! A kérdésedre „Pár napjára rá Te meg pont erre vágytál semmi másra ???” engedd meg, hogy én válaszoljak: igen, egy nő ilyenkor sokkal jobban vágyik a testi közelségre, mint bármi másra. Hiszen egy abortusz után (missed ab után, ami nekem volt) ez az egyetlen dolog, amivel, ha anyának most nem, de legalább nőnek érezheti magát. Igaz, hogy a kérdezőnek jobb lett volna védekeznie (mi egy héttel a missed ab után voltunk együtt először, hüvelyi behatolás nélkül), de nem vonhatod felelősségre őt azért, mert nem tudhatod, mi játszódik le benne. Én belebolondultam volna, ha nem érzem folyamatosan a férjem közelségét, érintését. Máskor gondolkozz, hogy mit vágsz mások fejéhez!
2009. aug. 3. 11:36
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem lett volna szabad szexelni a fertőzés miatt.

Az hogy terhes maradtál annak kicsi az esélye. Nem hiszem hogy kell gyógyszer. Nekem is volt műtétem elhalt terhesség miatt és mi is 6 hétig kibirtuk. Az ilyen nem játék ilyenkor komoly fertőzést is el lehet kapni.

2009. aug. 3. 13:13
 9/11 anonim válasza:
0%

Úgy tűnik ahány doki annyi válasz.....az én dokim egyenlőre 2 hetet javasolt,h annyit bírjunk ki!viszont,nekem azt mondta és et máshol is ahlottam,h ilyenkor sokal fogékonyabb vagy....szóval sztem lehetsz terhes....de term én is csak azt mondom:doki!!!

és azoknak akik azt írták..legalább védekezhettél volna....hát csak mondom,h óvszer mellett is teherbe lehet esni!!!!!!

2009. aug. 3. 20:38
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek aki vette a fáradtságot hogy válaszoljon a kérdésemre. Kaptam vegyesen véleményeket

aminek nagyon örülök mert 21 éves vagyok ez lett volna az első terhességem az első olyan alkalomból hogy nem védekeztem, de attól az egyetlen embertől akiről úgy gondolom igen neki megszültem volna a gyereket.

Ezt nem tehettem mert sem én sem a baba nem voltunk egészségesek. Még most se igazán tudom megérteni hogy miért kellett ennek így alakulnia. Valóban semmi másra nem vágytam csak annak az embernek a szeretetére aki osztozott velem ebben a fájdalomban. hibát kövttünk el ismét hogy nem védekeztünk, ezt elismerem.

Mégegyszer köszönöm mindenkinek a választ!

2009. aug. 3. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!