Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek jo dolog a babykom...

Szerintetek jo dolog a babykomp? Mikortol lehet hasznalni?

Figyelt kérdés
2013. dec. 12. 15:07
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
38%
Az a gyökérség, hogy a cigit a babykomppal hasonlítod össze...
2013. dec. 12. 15:48
 12/52 anonim ***** válasza:
pedig tökeletes pelda. Valamiröl tudod h karos (nem mendebonda bizonyitott alatamsztott TENY) es megis csinalod.
2013. dec. 12. 16:07
 13/52 anonim ***** válasza:
De nem érted, 20 éve nem volt káros???? Lett valami bajunk tőle? Akkor most miért az? Mert sok okos összeült és kitalálta? De régen még nem jöttek rá, és ment vele az a sok-sok gyerek, aki azóta felnőtt és semmi baja?!
2013. dec. 12. 16:13
 14/52 anonim ***** válasza:
36%

#10 nagy általánosságban beszélsz, és dobálod a közhelyeket:

kérlek sorold fel a komp káros hatásait, a káros hatások százalékos előfordulását, és hogy ez hogyan lett bizonyítva!

Tényekkel dobálózz!

2013. dec. 12. 16:15
 15/52 anonim ***** válasza:
58%

Itt most olyan kérdést tettél fel ami két nagy csoporta osztja a válaszolókat !

Szintén csak azt tudom mondani hogy 23 éves vagyok,nekem is volt.

A jelenleg 15 hós fiam is használta...kézenfogva már kilómétereket mentünk,de kinek a dereka birja azt

ÍGy vettünk egyett...nem arról van szó hogy órákat tölt benne a baba,de az a 15-20 perc igenis fontos amíg elvan benne...

Mert pl az én fiam kihagyta a mászást,így ha pl wc-re kellett mennem és leültettem addig ordított hogy hol vagyok míg vissza nem mentem érte

A komppal viszont járkált ,láttam is,hisz az ajtót nyitva hagytam...

Ezt neked kell eldöntened...

2013. dec. 12. 16:18
 16/52 anonim ***** válasza:
2013. dec. 12. 16:32
 17/52 anonim ***** válasza:
egy a millio közül.
2013. dec. 12. 16:33
 18/52 anonim ***** válasza:
54%
nekem volt babykompom es gerincferdülesem van, tini koromban jarhattam uszni.
2013. dec. 12. 16:33
 19/52 anonim ***** válasza:
a konduktorok köztük jomagam is 20 evvel ezelött is mondtak h karos csak nem volt internet meg ennyi babykomp megszallott. Ennel amit bemasoltam nem tudom en se jobban elmagyarazni, de TE biztos okosabb vagy.
2013. dec. 12. 16:36
 20/52 anonim ***** válasza:

Ez annyira jó, amikor propagálnak valamit az orvosok, védőnők, akkor mindjárt megmondják az okosok, hogy nyilván azért mert érdekük fűződik hozzá (pénzt kapnak a gyártótól stb.)

Ahhoz mi érdeke fűződik MINDEN szakembernek, hogy tiltsa a bébikompot?? Kérdezzetek meg akárkit, orvost, védőnőt, konduktort, gyógypedagógust... mind azt fogja mondani hogy káros.

Az meg, hogy csak attól lett nem jó mert beléptünk az EU-ba, hát nem tudom, de kb. ezer és egy dolgot fel tudnék sorolni, amit a nyugati országban rég betiltottak, mert ott hamarabb felismerték hogy árt. A bébikomp is egy ezek közül.

[link]

[link]

Itt is lehet olvasgatni.

2013. dec. 12. 18:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!