Van valakinek még 11 hónapos kisfia, aki több, mint 11 kiló?
kisfiam lassan 11 hónapos és hát elég husis,szokták is mondani hogy van ott mit fogni de nekem furcsa,mert a nagy fiam nem ilyen volt,sőt...étvágya egyébként változó,mostanában alig eddig jól evett nagyon.
már álldogál 7 hónapos kora óta,megyeget is bútorokba kapaszkodva,tehát mozog is rendesen.most hogy már alig akar pépeset enni változott az étvágy meg a foga is jön.de most már azért biztos lelassul ugye ez a nagy hízás?
3 kilóval született és 53 centivel,azt nem tudom most mennyi lehet.kilóra 11,2őt mértünk a rendes mérlegen,mert a babára már nem fér rá.köszönöm!
15-ös vagyok, és rendesen ámulok ezeken a méreteken amiket írtok, és nem csak a grammokra gondolok, hanem a cm-re is!!
egy évesen 85cm volt a kislányod 18-as válaszoló?
Nekem most a kisfiam- aki éppen 8kg-os volt egy évesen, most lesz 2éves, 86cm és 11,5kg. :)))
Már nem aggódok miatta, de azért remélem nem marad ilyen kicsi később!!
Tényleg hihetetlen nagy szórás van a normális testsúly és testhossz tekintetében a gyerekeknél!
Jó egészséget mindeninek és Kellemes Ünnepeket!!!
15-21vagyok,
Utolsó- azért megértem, hogy sokan beszólhatnak a kicsi mérete miatt.
Bár a 4hós 76cm-s kisbaba is hihetetlen számomra!! (nekem egy évesen mérték 76cm-nek a gyerekemet)
De így van, ahogy írtad, hogy egészséges és boldog- ez a lényeg! és hogy ti is ilyen magasak vagytok- valószínűleg a kislányotok sem 140cm lesz majd nagykorában! :)
Pedig mi sem vagyunk alacsony temetűek, férjem 190cm, én 170cm, és tényelg bízom benne, hogy a mi kisfiunk azért nem marad majd ilyen csepp! :)
Pedig annyi!! :)
Apuka 190,én pedig 186 cm vagyok.:)Mindenhol óriás bébinek hívják! :)
Amikor egy két hónapos volt,akkor kellett hordanom neorologushoz mivel elhúzódó sárgasága volt és ugye arra az a megoldás minél többet cicizik!!Amikor kontrollra mentünk,mondta a doki,h ne igény szerint szoptassak,hanem 3-4 óránként.(hozzáteszem ez a doki állapította meg,h sárga és szoptassam egész nap)
Na de az én kisfiam ne bírta,ki a 3órát se nem hogy a 4-et,és úgy döntöttem, nem éheztetem.Védönőm tanácsára igény szerint szoptattam,és mondta majd ritkulni fog,és ez így is van!!Na akkor zavart,h nagy mert nem tudtam melyik a jobb,amit a doki,vagy a védőnő mond!Most már nem zavar,csak abban h ketté szakad a hátam :D
Beszólásokra meg nem figyelek (óriásbébi)
Én 5kg val születtem,a párom is 3,5-el nem lehetett 2kg babánk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!