Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van valakinek még 11 hónapos...

Van valakinek még 11 hónapos kisfia, aki több, mint 11 kiló?

Figyelt kérdés

kisfiam lassan 11 hónapos és hát elég husis,szokták is mondani hogy van ott mit fogni de nekem furcsa,mert a nagy fiam nem ilyen volt,sőt...étvágya egyébként változó,mostanában alig eddig jól evett nagyon.

már álldogál 7 hónapos kora óta,megyeget is bútorokba kapaszkodva,tehát mozog is rendesen.most hogy már alig akar pépeset enni változott az étvágy meg a foga is jön.de most már azért biztos lelassul ugye ez a nagy hízás?

3 kilóval született és 53 centivel,azt nem tudom most mennyi lehet.kilóra 11,2őt mértünk a rendes mérlegen,mert a babára már nem fér rá.köszönöm!

2013. dec. 11. 14:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok, és rendesen ámulok ezeken a méreteken amiket írtok, és nem csak a grammokra gondolok, hanem a cm-re is!!

egy évesen 85cm volt a kislányod 18-as válaszoló?

Nekem most a kisfiam- aki éppen 8kg-os volt egy évesen, most lesz 2éves, 86cm és 11,5kg. :)))

Már nem aggódok miatta, de azért remélem nem marad ilyen kicsi később!!

Tényleg hihetetlen nagy szórás van a normális testsúly és testhossz tekintetében a gyerekeknél!

Jó egészséget mindeninek és Kellemes Ünnepeket!!!

2013. dec. 16. 08:41
 22/28 anonim ***** válasza:
Igen, annyi :) voltunk mérésen ott csak a sulyt mérték (ezt mondjuk nem ertem, egy hulye szokas itt angliaban :s) akkor mondtak hogy ez nagyon sok, hiaba mondtam hogy de magasnak latom a gyereket + en 174 cm vagyok apuka 2 meter :) otthon megmertem 84 centinek lattam. Ket het mulva jott a vedono kerdezte hogy a hosszat merem-e. Megmondtam hogy mennyit mertem csak mosolygott hogy ugyanmar :) megmerte o o is(neki 85 cm lett), majdnem lefordult a szekrol:) nagyon nagyon nehez arra osszpontositani, hogy ne torodjek a gonosz megjegyzesekkel es csak arra figyeljek, hogy a kicsim boldog es egeszseges
2013. dec. 16. 13:22
 23/28 anonim ***** válasza:

15-21vagyok,

Utolsó- azért megértem, hogy sokan beszólhatnak a kicsi mérete miatt.

Bár a 4hós 76cm-s kisbaba is hihetetlen számomra!! (nekem egy évesen mérték 76cm-nek a gyerekemet)

De így van, ahogy írtad, hogy egészséges és boldog- ez a lényeg! és hogy ti is ilyen magasak vagytok- valószínűleg a kislányotok sem 140cm lesz majd nagykorában! :)

Pedig mi sem vagyunk alacsony temetűek, férjem 190cm, én 170cm, és tényelg bízom benne, hogy a mi kisfiunk azért nem marad majd ilyen csepp! :)

2013. dec. 16. 13:37
 24/28 anonim válasza:

Pedig annyi!! :)

Apuka 190,én pedig 186 cm vagyok.:)Mindenhol óriás bébinek hívják! :)

2013. dec. 16. 13:49
 25/28 anonim ***** válasza:
Igen, csak mikor tavoli ismerosok (akiknek amugy nemhogy gyereke de kutyaja sincs :)) szo szerint ram szolnak, hogy jajj hat figyelni kell mit egyen! Meg: de UGYE nem adtok neki edesseget? A legjobb: es teged nem zavar hogy ilyen nagy?
2013. dec. 16. 16:15
 26/28 anonim ***** válasza:
:))) Hát így viccesek ezek a beszólások, de elhiszem, hogy nagyon bosszantóak...
2013. dec. 16. 16:27
 27/28 A kérdező kommentje:
valóban hihetetlen különbségek vannak! a nagyobbik fiam volt 2 évesen 86 cm és 11 kg,maradt is úgy 1 évig :D most sem nagy sőt,5 éves múlt most,108 cm és 16,5 kg,ezért is fura számomra a "kicsi":D
2013. dec. 16. 21:47
 28/28 anonim válasza:

Amikor egy két hónapos volt,akkor kellett hordanom neorologushoz mivel elhúzódó sárgasága volt és ugye arra az a megoldás minél többet cicizik!!Amikor kontrollra mentünk,mondta a doki,h ne igény szerint szoptassak,hanem 3-4 óránként.(hozzáteszem ez a doki állapította meg,h sárga és szoptassam egész nap)

Na de az én kisfiam ne bírta,ki a 3órát se nem hogy a 4-et,és úgy döntöttem, nem éheztetem.Védönőm tanácsára igény szerint szoptattam,és mondta majd ritkulni fog,és ez így is van!!Na akkor zavart,h nagy mert nem tudtam melyik a jobb,amit a doki,vagy a védőnő mond!Most már nem zavar,csak abban h ketté szakad a hátam :D

Beszólásokra meg nem figyelek (óriásbébi)

Én 5kg val születtem,a párom is 3,5-el nem lehetett 2kg babánk! :)

2013. dec. 17. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!