Van valakinek még 11 hónapos kisfia, aki több, mint 11 kiló?
kisfiam lassan 11 hónapos és hát elég husis,szokták is mondani hogy van ott mit fogni de nekem furcsa,mert a nagy fiam nem ilyen volt,sőt...étvágya egyébként változó,mostanában alig eddig jól evett nagyon.
már álldogál 7 hónapos kora óta,megyeget is bútorokba kapaszkodva,tehát mozog is rendesen.most hogy már alig akar pépeset enni változott az étvágy meg a foga is jön.de most már azért biztos lelassul ugye ez a nagy hízás?
3 kilóval született és 53 centivel,azt nem tudom most mennyi lehet.kilóra 11,2őt mértünk a rendes mérlegen,mert a babára már nem fér rá.köszönöm!
Pont erről beszélgettünk reggel egy ismerős anyukával. Manapság vékonyka a kisgyerekek zöme. Ha valaki húsosabb, arra már rondán néznek, meg kövérezik (meg macerálják tanácsadáson, mint engem bő másfél évig).
Régebben, amikor a húsosabb gyerek volt a "trend", akkor meg lesatnyázták azt, aki vékonykább volt.
12,6 kg volt az 1 éves státuszon a fiam.
15 hósan 14,73kg.
18 hósan 16,95.
Jóvő hónapban 2 éves státuszon én olyan 19 kilóra saccolok. És higyjétek el, nem az a behízott szemű kismalac. Ha ül, akkor látni a buddha-pocakját:))))
Láttam már 12 kg-os 9 hónapost, na az már durva volt.
11 hónaposan 11 kg is szép nagy, de nem extra nagy.
Fiam 12 hónaposan volt ennyi, most lassan 18 hónapos 13,5 kg, 90cm, úgy, hogy 12-15 hónapos kora között fél kilót szedett fel, azóta 3 hónap alatt +2kg. Változó az étvágya, pláne ha betegség is van.
Kislányom is ennyi volt 11 hónaposan és 81 cm. 4135 grammal és 57 cmvel született. A környékünkön van egy kislány, aki egy évesen volt 15,5 kg, a magasságát nem tudom, de olyan volt mint egy kiselefánt a sok apróság között.
Szerintem ne aggódj, nem sokára le fog lassulni a gyarapodás és akkor meg azon fogsz izélni, hogy három-négy hónapja nem hízott semmit csak gremmokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!