Biztos hogy nem érdekelne, hogy anyósom, vagy bárki más a férjemen kívül mit gondol a gyerekem öltözékéről. Egyébként én sem adnék fekete ruhát a kislányomra.
2013. dec. 9. 18:47
12/19 anonim válasza:
Pontosan tudom, hogy milyenre gondolsz én is láttam kislányon és nagyon aranyos volt. Nekem sokkal jobban tetszik, ha a kislányon nöcis riflé van vagy egy felnöttes ing, na meg a szövetkabát :) Sokkal szebb, mint amikor a kinaiból a kitudjamilyen mesefigurákkal van tele a gyereket nem is látod, csak a sok szines izémizét :-D
2013. dec. 9. 18:56
13/19 anonim válasza:
Csak azért is ráadnám. Sőt lehet, hogy vennék még belőle pár darabot...
2013. dec. 9. 19:17
14/19 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele:)amúgy megkérdezhetem hol vetted?
2013. dec. 9. 19:53
15/19 anonim válasza:
Szeretem a feketet, szerintem add ra nyugodtan.
2013. dec. 9. 19:58
16/19 A kérdező kommentje:
Itt Debrecenben ahol élek van egy kis babaruha üzlet és ott vettem. :-)
2013. dec. 9. 20:52
17/19 anonim válasza:
Személy szerint én is utálom a fekete baba- és gyerekruhákat. Egyedül egy harisnyája van a fiamnak ami fekete fehér csíkos, meg zoknik, de az más. Az együtteseket sem szeretem, ha veszek is, külön-külön adom a gyermekemre, vagy próbálok olyat venni, aminek pl. sötétkék nadrágja és világoskék pulcsija van, valamiért irritál, mikor "egyszínűben" van (mindegy, ez csak az én hülye megszokásom).
Biztos aranyos a melegítő amit vettél, de én egyben nem adnám rá, max. a fekete nadrágot egy rózsaszín pulcsival, a fekete felsőt egy fehér (vagy bármilyen más világos) nadrággal.
2013. dec. 9. 20:59
18/19 anonim válasza:
Debrecenben rengeteg jó üzlet van. A H&m és a c&a tele van szebbnél szebb, jó minőségű hello kittys termékekkel. Nem kell ahhoz kínaiban vásárolni. Jó H.K. cuccokat még a Zarában is lehet venni.
2013. dec. 9. 21:54
19/19 anonim válasza:
én nem a fekete miatt nem adnám rá, hanem a hello kitty miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!