Nektek megváltozott a kapcsolat az anyóssal miután megszületett a baba? Rábíznátok a kicsit?
Pozitív irányban.Mindig jóban voltunk,de most,hogy baba van sokkal többet találkozunk,bensőségesebb lett a kapcsolatunk,nagyon szeretem:) Már nem "csak" a férjem anyukája,hanem az én kislányom nagyanyja is,és szerintem ő is úgy van vele,hogy nem egy nő vagyok,aki el van egy ideig a fiával,hanem a fiának felesége,és a fia gyerekének az anyja.
És igen rábízom a kicsit,ő pedig nagyon szívesen vigyáz rá,élvezi a babázást,akárcsak apósom:)
Nálunk is pozitív irányba változott, mióta megvan a fiunk. Mondjuk azelőtt sem volt rossz kapcsolatunk.
Már többször rábíztam a fiamat, csecsemőkorában is, baba korában és most ovis korában is. Semmi gond nem volt még eddig.
Igen, megváltozott. Még jobban kell álszenteskednem, a családi béke miatt..:-(((
Rábízom a lányomat, mert nincs más lehetőségem, de nem szívesen teszem. De mindentől függetlenül hálás vagyok neki, hogy segít.
Sokkal rosszabb lett :( Gyerek előtt sem volt túl szoros a kapcsolat, de tulajdonképpen jóban voltunk, jókat beszélgettünk.
Na, amióta megvan a gyerek, azóta folyamatosan csepül, szerinte ugyanis semmit nem csinálok jól. Amiket meg én kérek, azokat direkt nem csinálja meg, sok ilyen van, de ami igazán kiverte a biztosítékot az ez: csak minimális biztonságot kértem, hogy a vegyszereket pakolja el (az előszobában tartja, hozzáférhetően) - szerinte ez hülyeség, meg kell tanítani a gyereket, hogy ne igyon bele; a gyerek most 2 éves, minden érdekli. Legközelebb megyünk, na, mi van az előszoba sarkában _kupak nélkül_, na mi? Hát persze, egy kis háztartási sósav... Nem szóltam egy szót sem, nem akartam vitát, csak rácsavartam a kupakját és feltettem a mosdóhoz, azt nem éri el a gyerek. Erre totál felfortyant, letekerte a kupakot és visszatette a földre, majd jól lehordott, hogy milyen nevelés az, hogy annyit sem tudok megtanítani a gyereknek, hogy ne igyon bele mindenbe.
Nos, ezek után nem hagyom vele kettesben...
utolsónak:
Jééézusom...nekem is gáz anósom, már fentebb írtam, de a tiéd nem semmi...
Ez már háború...:-((
Nálunk is érik, hasonló dolgok miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!