Hogy mondjam el a páromnak, hogy terhes vagyok?
5 hetes terhes vagyok.Nem tervezett baba,de azért örülök neki.
Viszont a párom reakciókjától kicsit tartok,bármennyire szeretem.
Másfél éve együtt vagyunk,előttem elég más volt az élete,soha nem volt egy hosszú kapcsolata sem,a pénzével és a befolyásával intézett el mindent az életben.
Tudom,hogy megváltozott és már nem olyan,mint régen,de néha még gondolok arra,hogy talán egy nap hiányozni fog neki a függetlenség és az egyéjszakás kalandok.
Én 20 éves vagyok,ő 35 éves.
Szerintem ne snasszosan közöld vele, hogy babát vársz. Tehát ne csak úgy, hogy leülsz vele szemben és elmosolyodsz és közlöd, hogy babát vársz ... Inkább valamilyen különleges módon próbáld meg elmondani neki ... Például veszel egy pár kiscipőt és odacsúsztatod elé ... Talán ha ilyen aranyosan próbálod közölni, lehet Ő is másképp állna hozzá. Vagy esetleg rákérdezhetnél előtte finoman, hogy mi lenne ha ... És amikor elmondja, hogy hogyan kezelné ezt a dolgot, még lenne időd átgondolni, hogy ha esetleg negatív jellegű a válasza, hogy hogyan tálald neki.
Ez csak egy egyéni meglátás...De biztos vagy benne, hogy ez így jó lesz? Mármint Te 20 éves vagy, Ő 35, azt mondod nagyon kalandvágyó ember. Ha mégsem fogja bevállalni a babát, mit kezdesz vele egyedül 20 évesen?:( Van munkád, végzettséged, bármid? Mindenesetre én kívánom, hogy a lehető legjobban fogadja a hírt! Sok sikert!
tyüüü, nincs egyszerű dolgod!
szerintem, ha eléggé erős a szerelme, akkor nem lesz gond, ha fura is elsőre, nem lesz gond!
kíváncsi vagyok, írj, hogy mit mondott.
"nem tervezett"
Védekeztetek? Ha nem, akkor nyilván ő is tudja, hogy becsúszhat a baba.
Ha rendesen védekeztetek, akkor nem csoda, ha félsz a reakciójától.
Ülj le vele és mondd meg neki, hogy babát vársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!