érdemes harcolni az anyóssal?
Figyelt kérdés
szerintetek mondjam meg neki,hogy bizza rám a gyereknevelést-vagy a békesség érelében maradjak csendben.az pici babám kövér-a 6évesem sovány,azt tömné cukorral,kenyérrel,-mindig tesz valami megjegyzést-a fia csodálatos-én meg kizsákmányolom őt,ha besegit nekem az itthoni munkában.kicsit elgurult szegényke gyógyszere-de engem akkor is zavar,ha mindig rosszindulatú megjegyzéseket tesz.-főleg a gyerekneveléssel kapcsolatban2013. nov. 6. 11:27
1/8 anonim válasza:
Az én életembe senki nem szólhat bele. A saját anyám sem. Ezért én tuti nem vagyok az a megalkuvó fajta, már elküldtem volna a Holdra. De biztos jön valaki, aki majd jobb tanácsot ad, mert én robbanékony típus vagyok, és egy ilyen anyós már a lakás közelébe sem jönne, nemhogy beleszólna bármibe is.
2/8 anonim válasza:
meg tudlak érteni! az én anyósom a 7 hónapos gyereket tömné mézzel, kiflivel, kubuval, stb...persze én nem engedem! de mindig azt mondogatja, hogy annak idején ő a fiának már mennyi mindent adott, és még sincs semmi baja...látom a szemében, hogy azt gondolja, milyen szívtelen anya vagyok, hogy csak főzeléket meg gyümölcsöt adok neki. semmi mást! nálunk ezért folyik a harc. én sem merem kerek perec megmondani neki, hogy ne szóljon bele a gyereknevelésbe.
3/8 anonim válasza:
szerintem még most szólj neki, mert ha hallgatsz csak gyűlik a feszkó és egyszer csak robbansz. Hidd el tapasztalat, ugyanez volt hallgattam, tűrtem, és egyszercsak bummmm... volt egy nagy vita, de azóta tudja, hogy mit lehet és mit nem.
4/8 anonim válasza:
Mondd meg neki, h ne szóljon bele a gyereknevelésbe, a te gyereked. Ha most engedsz neki, akkor a fejedre nő! Ne hagyd!
5/8 anonim válasza:
az én anyósom alapvetően nem rosszindulatú, mégis néha frászt kapok tőle. miért nem adok a 3 hónapos gyereknek almát, bezzeg ő már adott. milyen könnyű a helyzetem, hogy szopik a gyerek, nem kell tápszert kevergetni éjszaka ( állandóan be volt durranva a mellem). miért nem adok már neki valami mást is? miért szoptatom még mindig? miért nem cukrozom a kajáját és még sorolhatnám. bezzeg ő.. már mit adott a fiának, mondanom nem kell, hogy tejérzékeny mindkét fia. és ő alapjában nem rosszindulatú, csak azt fújja, amit ő hallott annak idején. próbáld elengedni a füled mellett, amit mond. jobbat nem tudok mondani. én csak akkor veszekednék, ha tleg nincs más megoldás- de lehet előbb a párodat kéne megkérned, hogy beszéljen vele
6/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen-a párom mindig lecs....szi,de ez sem használ.akkor majd én beszélek vel
2013. nov. 6. 14:03
7/8 anonim válasza:
Kedves Anyuka/Mama/xy néni! Köszönöm a tanácsokat, meg az észrevételeket! Elhiszem, hogy x gyereket fel tetszett nevelni, de ez itt az én/mi gyerekünk! Nagyon szeretném én/mi nevelni, és ha valamit elrontanék, akkor majd korrigálom. Kérem szépen, a békesség kedvéért ne tessék mindenbe beleavatkozni. Igen, én már csak ilyen hálátlan vagyok :)
Ez az első kör!
A második kört nem írom, mert úgyis kidobják a szavak miatt :))))
8/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2013. nov. 7. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!