Mi volt a legnagyobb összezördülés/nézetkülönbség anyóssal/apóssal/szülőkkel a babával kapcsolatosan?
Szia,
nekünk(páromnak és nekem) csupán annyi volt apósommal,hogy születése óta angolul beszélünk vele,és ő úgy gondolta,ráér ez majd iskolás korában..
3 éves folyékonyan beszél angolul és magyarul is,mi abszolút nem bántuk meg,sőt,most várjuk a következőt természetesen ő is ebbe a környzetbe fog születni,hogy itthon angol.
Direktbe tanítani,még játékosan is nem vittem volna el,ez tűnt a legjobb megoldásnak,úgyhogy mi már a kórházban,mikor megszületett,akkor is angolul beszéltünk vele:)
Amúgy szerencsés vagyok,nem szólnak bele semmibe:)
Nekem apósommal volt amin kiakadtam.
Párom családja utálják a kövéreket, és szidják öket hogy lusták stb... Pósom a fömufti ebben ö kb 60 kiló lehet, anyósom sincs 50 az tuti.
Na megszületett a babám. Ök több száz km-re laknak így csak néha jöttek látogatóba, de a baba születése után azér tpár hetente jöttek. Apósom minden egyes alkalommal dagatozta, kövérezte a gyerekemet. Anyós meg a sógorom (aki ráadásul gyerekorvos) meg folyamatosan arról beszélt, hogy nem kövér pont jó. kicsit sokat evett, és akkor az átlagban volt de azért kb 1 kilóval mindig nehezebb volt a koránál. (4kilóval született) De többel nem, föleg hogy hosszra is gyorsan nött hurkái sem nagyon voltak.
Na aztán egy alkalommal teljesen kiakadtam, hogy mi az hogy ö szidja a gyerekemet megállás nélkül a család meg bizonygat megállás nélkül. Miért kell nekünk bizonygatni egy ilyen embernek? Mikor elmentek felhívtam sógoromat (férjem hallani sem akar arról hogy nekem problémám van az apjával, így neki nem is tudtam elmondani), hogy bizony engem nagyon zavart az apja beszólásai, és hogy mi bizonygatjuk hogy nem kövér a gyerek. Ö is igazat adott, és mondtam közölje a szüleivel ha apósom még egyszer így áll hozzá a gyerekhez hogy csak szidja amikor itt van akkor az volt az utolsó hogy látta, mert ide betenni nem teheti a lábát és mi sem fogunk menni.
Soha többet nem szidta a gyereket, és a vicces mint minden gyerek kislányom most 16 hós és kb 10 kiló. teljesen normál sulyú gyerek.
Vannak persze dolgok amik nem tetszenek nekem vagy nekik, meg is említjük, de nem olyan dolgok amiken veszekedni kellene. Nekem csak aza fájó ha szidja a gyereket tele torokból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!