Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vissza jöhet még a tejcsim?...

Vissza jöhet még a tejcsim? (bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Fél éves a babám, 3 napja estére csak nagyon keveset tud szopizni (30-40 grammot). Napok óta nem alszunk éjszakánként, holott eddig végig aludta...

Tegnep előtt és tegnap este már kénytelen voltam hypoallergén tápszerrel megpótolni. Újra kezdjem el mérni, hogy mennyiket eszik?

Nagyon szoptatás párti vagyok, és teljesen kudarcnak élem meg, hogy tápszerhez kell folyamodnom, de nem akarom, hogy éhezzen a picim, vagy hogy ne fejlődjön megfelelően!!! Viszont azt sem szeretném, hogy a tápszer adása miatt elapadjon a tejem. Mit tegyek? A homeós bogyók nem nagyon válnak be...

2009. nov. 23. 13:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Bocsi, de mi az a horror fejés és mutter féle fejés???

Néha én is küzdök a tejcsi mennyiségével, ezért érdekelne.

Én is próbálok többet enni, inni. A csokiról eddig azt hallottam, hogy nem jó a tejcsinek...akkor ez nem igaz?

2009. nov. 27. 09:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Utolsónak: Mindkét mellett 7-5-3-1 percig kell fejni. (tehát 7-7 majd 5-5 majd 3-3 végül 1-1 percig)
2009. nov. 27. 09:49
 13/14 anonim ***** válasza:
köszi!
2009. nov. 27. 10:03
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszi Lányok! Megoldódott a probléma... ugyanis megjött a mensim... Amint elmúlt, visszajött a tej mennyisége, és még fejnem is kellett, mert lett egy csomó a jobb cicimben. Azóta nem iszom tejszaporító teát :).

Ezek szerint nekem és a babámnak minden hónapban lesz 5 szörnyű napunk???

2009. dec. 3. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!