Egy kínos kérdés védőnővel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Alig merem megkérdezni, de gondban vagyok. Már 2x volt kinn a védőnő a kötelező tanácsadáson és nem tudom, hogy ilyenkor illik-e pénzt adni, vagy nem? Elvárják? Ti szoktatok valamennyit adni vagy ez a dolga a vnőnek? Mit csináljak??2009. nov. 23. 10:40
11/13 anonim válasza:
Mi is erdekesen jartunk a vedononkkel. Penzt nem is gondoltam, hogy adjak neki, de megkinaltam kaveval, erre kijelentette, hogy nem szeret masnal kavezni, de ha egyben megkapja (marmint az egesz csomagot!) szivesen megissza otthon. Hat a pofam leesett. Es megkapta de tobbet sosem hivtam fel semmiert.
12/13 anonim válasza:
11:51-es:
hát nem semmi a védőnőtök!....
Nálunk a dokinéni és a védőnéni is kijár, együtt jönnek.
11 hónapos múlt a babám, és eddig minden gondunknál kijöttek, vagy azonnal, vagy másnap, és nem kellett becipelni a gyereket a rendelőbe, pedig tudom, hogy ott is tumultus van mindig!
Kétszer próbáltam nekik pénzt adni, egyszer sem fogadták el, így nem is próbálom.
Legközelebb (bár ne kelljen jönniük) kapnak egy kávét és egy csokit.
Mármint egy egész csomag kávét, hogy otthon tudják meginni. :)))))))))
13/13 A kérdező kommentje:
Húú! Köszönöm a válaszokat, látom azért vannak furi védőnők is. Én is megkínáltam kávéval, nasival, amikor jött, de valahogy olyan érzésem volt, mintha pénzt is várna,sőt még a terhességem alatt megjegyezte, hogy a béka feneke alatt van a fizujuk.(ezt csak egy beszélgetés alkalmával) Lehet,hogy csak én kombinálok, nemtudom. Mindenesetre nem fogok pénzt adni, ahogy írtátok. A gyerekorvosunk ő kijön havonta és csak átvizsgálja a babát meg az oltásokat beadja, ha esedékes és persze, ha betegség van. Neki 2000.- szoktam adni, de szívesen adom, mert kijön és nem kell a zsúfolt rendelőbe mennünk,és ez azért más. Köszönöm mégegyszer mindenkinek és örülök, hogy ilyen eggyetértés van ezzel kapcsolatban.
2009. nov. 23. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!