Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tudnék még segíteni?...

Hogyan tudnék még segíteni? Tudom, hogy nagyon sok kérdés volt már fogzással kapcsolatban, de tanácsot szeretnék kérni.

Figyelt kérdés
9.hós kislányom nagyon fogzik,szerintem több is jön egyszerre.6.fogunk már kint van,ezeket is megszenvedtük.A homeós dolgok nem váltak be,napközben kenem D.dologellel,adom az Aloe Activátort,sokat rág.A nappalok még csak eltelnek,de az éjszakák csak kúpal mennek.Ezt is váltakozva adom(Germicid-C,Amid.,Nurofen),ezek nélkül nem is tudna aludni(így sem túl jól alszik).A szirupok nem segítenek.Meddíg adhatom a kúpokat?Nem lesz baja tőlük(minden orvos mást mond)?Van még valami"csodaszer"ami nektek bejött?Előre is köszi a segítséget!
2009. nov. 3. 09:20
 1/5 A kérdező kommentje:
Még annyi,hogy ad valaki a babájának Cataflam cseppeket?Mennyit?Használ?Nekem az orvos 1.éves koráig nem hajlandó felírni,pedig sok jót hallottam róla fogzásnál.
2009. nov. 3. 09:24
 2/5 anonim válasza:
Szerintem a viburcol kupot adhatod esténként többször mivel homeos, de a germicidet nem adnám minden nap. Én azt vettem észre amíg minden féle szerrel próbáltam csillapítani addig szinte egyre rosszabb volt aztán leálltam vele és úgy jöttek ki a felső fogai hogy észre sem vettük. A nurofent úgy hallottam esténként lehet adni nekik hosszabb ideig.
2009. nov. 3. 10:04
 3/5 anonim ***** válasza:

probald az osanitot, a bebimnek 6 foga jott egysuerre nem is segitett semmi, se nurofen, se viborcul, se chaomilla golyó. dologel igaz homeos, de eros nyugtato hatasa van, dentinoxot meg nem adtam neki egyaltalan.

furamod az osanit is joreszt kamilla, de van benne vas, magnezium, meg kalcium, meg ilyesmi, és teljesen jól megnyugodott tole, sokszor be is aludt utana, ugyhogy amikor nagyon nyugos, akkor is adom neki, ha nem fogzik :)

a viborcul szinten homeos, szoval nyugodtan adhatod nekiminden este, nurofent es germicidet ne vidd tulzasba (germicidet pl nekem vmiert nem szereti a dokim, viborcult javasol helyette).

2009. nov. 3. 10:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!A második válaszolónak üzenem.A Dentinix-N-t kenem neki éjjel,ez valamennyit segít.A Germicid-C-t azért nem szeretik az orvosok mert nyugtató van benne.Persze nekünk ez segít a legjobban.Az orvos azt mondta,hogy 1 héten 2x adhatom nyugottan ha muszály.A Viburcul kúp nekünk nem segített.Ezt az Osanitot kipróbálom.Te hol vetted?Mennyibe kerül?Hogyan adagoltad?Köszi a segítséget!
2009. nov. 3. 12:24
 5/5 anonim ***** válasza:

te kuldtel mailt ezugyben? valaki kerdezte, de ha nem te, bemasolom a valaszom:

szió, en teszveszen vettem postakoltseggel egyutt 2500 volt

lehet hogy a pharmaexpressz.hu-n keresztul olcsobb, de nekem a teszvesz egyszerubb volt

2009. nov. 3. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!