Hogyan tudnék még segíteni? Tudom, hogy nagyon sok kérdés volt már fogzással kapcsolatban, de tanácsot szeretnék kérni.
probald az osanitot, a bebimnek 6 foga jott egysuerre nem is segitett semmi, se nurofen, se viborcul, se chaomilla golyó. dologel igaz homeos, de eros nyugtato hatasa van, dentinoxot meg nem adtam neki egyaltalan.
furamod az osanit is joreszt kamilla, de van benne vas, magnezium, meg kalcium, meg ilyesmi, és teljesen jól megnyugodott tole, sokszor be is aludt utana, ugyhogy amikor nagyon nyugos, akkor is adom neki, ha nem fogzik :)
a viborcul szinten homeos, szoval nyugodtan adhatod nekiminden este, nurofent es germicidet ne vidd tulzasba (germicidet pl nekem vmiert nem szereti a dokim, viborcult javasol helyette).
te kuldtel mailt ezugyben? valaki kerdezte, de ha nem te, bemasolom a valaszom:
szió, en teszveszen vettem postakoltseggel egyutt 2500 volt
lehet hogy a pharmaexpressz.hu-n keresztul olcsobb, de nekem a teszvesz egyszerubb volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!