Használhatjuk már az autósülést?
Kislányom 7 és fél hónapos,72 cm 8 kg és már kicsi a hordozó neki!Viszont még nem ül önállóan!Van autósülésünk,ami 9kg-tól használható és dönthető!
Mikortól használhatjuk?Már nagyon kilóg a hordozóból,így akkor az már nem biztonságos?
akkor ülhet 9 kilós ülésbe, ha már van 9 kiló. és ruha nélkül 9 kiló. azok a babák általában már ülnek, 8-9-10 hónaposak. ha fiatalabb és nem ül, akkor sem szabad beletenni.
a linkelős válaszolónak: 1. v 3. ülés szerintem. a römerek a legbiztonságosabb ülések a piacon. ha megtehetitek, akkor mindenképp azt.
Még nem lehet használni, ha nem ül stabilan egyedül. Mint már itt írták előttem, hatalmas terhelés éri a gerincet még egy kisebb fékezésnél is. Az meg hogy dönthető teljesen mindegy ilyen szempontból, mert a mi ülésünk is dönthető és ha meg van döntve egyáltalán nem fekszik benn a gyerek, hanem félülő helyzetben van, tehát ugyanúgy tartania kell magát fékezésnél. És nekem szaküzletben azt mondták, hogy a döntött állapotot csakis akkor használjuk, ha hosszabb távon alszik a kicsi, ugyanis a legbiztonságosabb pozíciója egy gyerekülésnek az alappozíció.
Még annyi, hogy a hordozó akkor nem biztonságos, ha a baba feje már lelóg róla. A lába nem számít, az csak kényelmetlen neki, de attól még jobb helyen van, mint egy ülésben.
Szerintetek az, hogy az üléseket így osztályozzák 0-18 kg-ig, 9-36 kg-ig stb a véletlen műve???????????????? Szerintem pedig az lehet az oka, hogy ezek az ülések ezen paraméterek tekintetében nyújtanak megfelelő biztonságot. Ha az számítana, hogy stabilan ül e a baba, akkor lehet az lenne ráírva: ülő babáknak, mászó babáknak. Vagy ha a magasság számítana, akkor az lenne, hogy 74-104 cm-ig.
De NEM: a súlyt adják meg, tehát ezt kell nézni. Nem olyan bonyolult, ha egy tíz hónapos van 9 kiló, akkor jó neki az az ülés, ha a 15 hónapos nincs 9 kiló nem jó neki az ülés.
És ez nem egy olyan nehéz kérdés, mert az előttem írók már írták van gyerekülés sok fajta. Nem 9 kg-tól kezdődik.
A másik, ha használt az ülés, figyelni kell a lejáratát is. Merthogy az is van nekik.
tegnap 21:14-nak
A linkelős válaszoló vagyok: köszi a tanácsot!
Mi is ebben a cipőben jártunk, ezért vettem a már vki által említett Espiro Optima-t, ami 0-25 kg-ig jó. Nagyon megvagyok vele elégedve, csak ajánlani tudom. Szerintem ez az az ülés, amit direkt ilyen problémákra találtak ki.
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Az a baj,hogy sajnos nincs másik ülésre pénzünk!
Örültünk,hogy ezt az ülést meg tudtuk venni!Sokat vaciláltunk rajta,nem volt ezek szerint a 9-18 kg-os jó választás!
Még csak a lába lóg ki a hordozóból,akkor amíg nem ül,marad az!
Köszi mindenkinek
Utolsó vagyok. Nézd meg tényleg a belinkelt ülést. Én is azért választottam, mert babám már kinőtte a hordozót, 3 ülést meg nem szerettem volna venni vagyonokért. Ez árban is elfogadható szerintem, és ez után már csak egy ülésmagasítóra lesz szükszégetek. Az már nem olyan vészes, és addig még pár év eltelik, amire azt használhatod.
Más oldalakon is megtalálod:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!