Ez egy nagyon jo kerdes, epp en is erre keresem a valaszt. Az en fiam 9kg es ugyancsak elegge kinotte az uleset, o mar ul. Remelem jon valasz ami hasznalhato.
2009. nov. 22. 18:08
2/20 anonim válasza:
9-kg os autósölést csak akkor szabad ha már ül!! stabilan, magától! az nem annyira dönthető és más a kialakítása mint a 0- tól autósüléseknek....én is hasonló cipőben járok, de inkább 0-18 ülést veszek
2009. nov. 22. 18:46
3/20 anonim válasza:
Nekem is pont ez a gondom,kislányom 7 és fél hós,és 10 kg. Nagyon pici már a hordozó neki,és stabilan is ül,lehet hogy jövő héten átrakom az autósülésbe,csak tartok picit tőle,hogy 1 esetleges nagy fékezésnél nem lesz rossz a nyakának? Jelent a nyakizmok fejlettsége szempontjából valamit,hogy még nincs 9 hós? Úgy tudom,a 9 kg-tól való autósülések 9 hó felett javasoltak.
2009. nov. 22. 21:30
4/20 anonim válasza:
Sztem vegyél akár használtan is egy 0-18-as ülést, nekünk is az van, nagyon jól dönthető.
2009. nov. 22. 21:31
5/20 anonim válasza:
Én is kíváncsian várom az ötleteket! 5 hósom 72 centi, 7600 gramm, max 1 hónap és kinövi a hordozót...
Nekem ezeket ajánlották eddig, én a 2. linkre (Espiro Optima) voksolnék.
Igen, használhatjátok, csak ne túl sokáig. Amúgy, ha dönthető, akkor meg mi a probléma? Mert ugyanúgy fekszik benne, mint a hordozóba.
Vagy vegyetek olyan babaülést, ami 9-18 ig és fordítva is beköthető. De az elég húzós.
2009. nov. 24. 20:08
7/20 anonim válasza:
Utolsó előttinek. Nekünk ez a márkájú van. Csúcsszuper. A babóm még nem ül rendesen, de ha megdöntöm, akkor ebben olyan peckesen üldögél és seperc alatt elalszik, hogy csak na!
utolsó
2009. nov. 24. 20:10
8/20 anonim válasza:
NEM szabad használni, még rövid távon, és rövid ideig sem!!!
Ugyanis azért fontos, hogy már tudjon ülni a baba, hogy egy fékezésnél meg tudja kicsit tartani magát!!! Ha nem tud ülni, erre esélye sincs, és akár a gerince is eltörhet! Ezzel nem szabad viccelni!!!
Én is a 0-18-as üléseket ajánlom, amit 2 irányból be lehet kötni. Így még köthetitek háttal az ülést pár hónapig (mint a babahordozót), amíg stabilan nem tud ülni. Utána meg menetiránynak kötve olyan mint bármely gyerekülés.
A hordozóban akkor nem biztonságos, ha már a feje is túllóg. Akkor azonnal cserélni, mert nem védi egy esetleges ütközésnél.
2009. nov. 24. 20:32
9/20 anonim válasza:
Azért javaslok megnézni néhány töréstesztet! Ésszel döntsetek, ne pl. divatból, vagy mert lehet spórolni pár ezer forintot!
Sok olyan ülés van a boltokban, amik szinte semmit nem érnek! Pl. hiányzik a fej és csipővédelem.
2009. nov. 24. 20:36
10/20 anonim válasza:
Még egyet kérdeznék én is. Mi számít? A gyerek natur 9kg.-ja vagy ruhástól nagykabáttal? mi már a gyerekülést használjuk, 8 hónapos múlt ,igaz stabilan ül már.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!