Egy éves gyerkőcötök mivel játszik szívesen? Tud egyedül játszani, vagy nagyon igényel benneteket?
Én sokszor azt látom a kisfiamon, mintha unatkozna. Rengeteg játéka van, vele is vagyok, de néha mintha valami hiányozna.
Arra gondoltam, h társaságra vágyik, így sokat akarom vinni barát gyerkőcökhöz. Ez megoldás lehet?
Szia, nálunk is ez van, nagyon igényel, ha kiszaladok a konyhába, van h nyüszögve jön utánam s kapaszkodik belém. Jár már, én pedig azt hittem, h pont emiatt lehet, h így kötődik, merthogy megijedt az "önállóságtól" de ha vele vagyok, akkor meg úgy érzem, mintha kevés lennék neki.
Rám mászik sokszor persze, nem nagyon kötik le a játékok, remélem tetszeni fog neki, h megyünk majd ide-oda :-)
A zenés-tornás elfogaltságot már élvezi az 1 éves gyerkőc??
Nálunk itt van helyben, de azt gondoltam, kicsi még hozzá.
Az én lányom eljátszik néhány percig(!!!) egyedül, de ha kilépek a látóköréből, már jön is utánam, aztán leül oda játszani, ahol vagyok, vagy mászik fel rám.
A saját játékai nem igazán érdeklik, csak a flakon, doboz, újság, távirányító, telefon, konyhai edények, ami nem az övé. A legritkább esetben játszik a saját játékaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!