Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti hol és hogyan etetitek...

Ti hol és hogyan etetitek 1,5-2 év körüli babátokat? Megül egy helyben? Eszik már egyedül kanállal?

Figyelt kérdés
1,5 éves a kislányom, de már nem ül meg az etetőszékben, van egy műanyag kisszéke azt hozza az asztalhoz, ha ebédel, de többnyire nem bír megülni végig benne, felkel, játszani megy stb. Így még én etetem kanállal.
2013. nov. 26. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:
62%
minden gyerek más. Az én 22 hós fiam gyönyörűen megül az etetőszékben első perctől kezdve, de a kanállal való evés még nem érdekli, így én etetem. Pont ma b..ott le finoman a védőnő, hogy már ennie kellene magától. Azóta is ezen puffogok, hogy miért KELL erőltetni a dolgot. Majd megérik rá, mármint az önálló evésre. De úgy érzem,csak akkor "jó" egy gyerek, ha önállóan eszik, iszik.
2013. nov. 26. 15:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Többnyire megül az etetőszékben (bekötni már nem lehet, mert üvölt), egy idő után "megettem!" felkiáltással feláll a székben (én meg frászt kapok) és már nem ül vissza. Leteszem és fél perc múlva visszajárogat egy-egy falatért. Most kísérletezik a kanállal.
2013. nov. 26. 15:52
 3/5 anonim ***** válasza:

2. vagyok

18 hónapos

2013. nov. 26. 15:53
 4/5 anonim ***** válasza:
1,5 éves lesz a fiam, az etetőszékben etetem, mert ha nem teszem bele, akkor szaladgál jobbra balra, azt pedig nem szeretném, ha rohangálnom kellene utána az étellel. Szerencsére nincs kifogása az etetőszék ellen. Tud enni kanállal, de sokszor lusta.
2013. nov. 26. 15:57
 5/5 anonim ***** válasza:
20 hónapos kislány, 1 éves kora óta kisasztalnál eszik egyedül - vagyis a tesójával -, szépen kanalaz már hónapok óta, és soha nem pattog fel. Igaz, ő eleve nem egy mozgékony típus, az utcán is, ha kiveszem a babakocsiból, egy darabig csak álldogál mellette, aztán inkább visszakéredzkedik. A bátyja az ő korában biztos, hogy nem maradt volna meg a fenekén, és nem is kanalazott még, igaz, én sem etettem már, kézzel evett. De ő sokkal aktívabb gyerek volt.
2013. nov. 26. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!