Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan akadályozhatom meg,...

Hogyan akadályozhatom meg, hogy a baba turkáljon a macskaalomban vagy megegye?

Figyelt kérdés
A babám még csak 5 hónapos lesz, de már látom, nemsokára kúszni fog. a cicának az alom a konyhában van (máshova nem tudom eltenni, elzárni nem tudom ahova a gyerek nem megy be) és már most azon aggódom, hogy oda fog majd mászni kúszni és tuti turkálni akar benne és a szájába venni. Oké, figyelek rá, meg minden, meg takarítom napi szinten, de akkor sem biztos, hogy az elég. Ti hogy oldottátok ezt meg? vagy hogyan oldanátok?
2013. nov. 26. 12:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
hát igen, vegyszerekkel én sem takarítok már. szerintem nagyobb baja lenne ha a domestosszal felmosott padlót nyalogatná, mint ahol végigment a macska. nem tudom, az miért jobb..a konyhát meg napi 2x szándékozom felmosni, ha már lesz baba. a cicának amúgy ez a szilikonos alma van, amit nem tud széthordani, alig kaparja, azonnal kiszedem a kakit belőle, sosincs ott és a cica lábát is mosom napi szinten a csapnál.
2013. nov. 26. 13:12
 12/16 anonim ***** válasza:
34%

Ne akard már bemesélni nekem hogy napi szinten megmosod a macskád lábát...

Mégha így is lenne felesleges

A macskák naponta többször mosdatják magukat,a talpukat is beleéftve és köztudott hogy a macskák szájában rengeteg parazita/bacilus van

ÚGyhogy akár minden órában moshatnád neki

Amúgy meg ha nem fertőtleníted a csempét a bizonyos Domestossal ,akkor ne csodálkozz ha szájpenészes vagy egyéb szájfertőzéses lesz a gyereked te agyas.

Ne legyünk már ennyire naívak

Igenis bacikat,korókozókat hordoz a macska és tartalmaz az alom

Nem arról van szó hogy tiltani kell tőle majd a gyereket,igenis ismerje meg...na de be kelljen már megmagyarázni egy anyának hogy a macskaalomból hiába veszi ki a kakit a pisi benne van,azon tapos.

Vagy netán az is kikanalazod ?

Nem értem hogy egy ilyen alap dolog megoldásához minek kell ide kérdést kiírni....tedd a fürdőbe,vécé mögé,lépcső alá...akárhova...de ne hagyjuk már a konyhába..mégha körbe is keríted

2013. nov. 26. 13:52
 13/16 A kérdező kommentje:
teafaolajat és ecetet használok a vízbe, amivel felmosok. ugyanúgy elpusztulnak a baktériumok, csak nem mérgező a tüdőnek. a macska és kutya nyála pedig tisztább az emberénél. ha ember harap meg,elmérged.a macskaharapás pedig nem,ha tiszta az állat és nem eszik dögöket, meg be van oltva, semmi veszélynek nincs az ember kitéve.
2013. nov. 26. 14:27
 14/16 anonim ***** válasza:

[link]

Beteszitek egy ilyenbe az almot osztjónapot. Esztétikusabb is, nem holt tér az alom területe, mert a szekrényre lehet pakolni, meg a gyerek se fér hozzá.

20 centis fal, meg rács, meg micsoda ötletek! :D Anyám, hogy nem jut a fenti senki eszébe?

2014. okt. 13. 02:02
 15/16 A kérdező kommentje:
megoldottuk úgy, hogy a konyhába tettük a macskaalmot és a konyhaajtóra gyerekajtót szereltünk fel. a cica át tudja magát alatta passzírozni, a fiam nem tud bemenni. a konyhában amúgy sincs egy gyereknek keresnivalója szerintem
2014. okt. 27. 08:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs, de sok mindenki élvezi, hogy Pistike rámolja a konyhaszekrényt..
2014. okt. 27. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!