Először jön hozzánk babiszitter. Mit kérjek tőle? Papírt, igazolványt? Vagy hogy megy ez?
Figyelt kérdés
Bölcsődei dajka egyébként.2013. nov. 25. 20:45
1/4 anonim válasza:
Nem vagy te rendőr, hogy igazoltasd...
Gondolom, ismerős ajánlotta, vagy valahonnan megismerted. Elvileg, ha elhívtad, akkor bíznod kell benne.
Elég furán adná ki magát, ha közölnéd vele, hogy na most akkor elő az igazolványokkal, nem gondolod??
2/4 A kérdező kommentje:
Ilyen szempontból még nem gondoltam rá.. :D
Csak mégis a gyermekemet bízom rá..
2013. nov. 25. 21:17
3/4 anonim válasza:
Én nem kérnék papírt, nem az a fontos. A gyerekkel hagynám egy fél órára és közben tennék-vennék körülöttük, ők meg legyen el kettesben/félig kettesben és meglátom, hogy érzik magukat együtt. Ennyi. Ha jól, akkor remek, ha nem, akkor papírok ide vagy oda, bocs, nem vált be.
4/4 anonim válasza:
nem is értem a kérdést.
vegyük azt, h. gyerekgyilkos.
megérkezik hozzátok, elkéred a személyiét. mi derül ki? hacsak a személyi számából nem vagy képes kiolvssni a múltat, akkor tök felesleges. senkinek nem írják az adatai közé, h. pedofil.
ssjnos meg kell bízni benne.
én mondjuk pont ezért csak ismerős kamaszt alkalmaznék. én is így voltam szitter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!