Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha babának csináltatunk...

Ha babának csináltatunk személyi igazolványt lehet úgy hogy nem visszük be hanem pl pendriveon viszünk egy arcképfotót róla?

Figyelt kérdés
mert nálunk úgy irja az önkorm. honlapján hogy nem kell a jelenlétwe csak igazolványkép de azt lehet pendrivon??sürgős csak pénteken nincs hivatal igy nem tudom felhivni őket
2011. márc. 4. 12:20
 1/4 anonim ***** válasza:
szia, pendrive-on nálunk nem lehetett, mert a roppant "elfoglalt" ügyintézők nem értek rá fél perc alatt leszedni a képet...úgyhogy mi itthon nyomtattunk egyet, és azt vittük, a babának természetesen nem kell személyesen ott lennie
2011. márc. 4. 12:26
 2/4 anonim ***** válasza:

az elsőt annyiban helyesbíteném, hogy nem az elfoglalt ügyintéző miatt nem lehet pendriveon vinni képet, hanem mert a BM-es gépeken nincs usb port. Semmi nincs, ahová cd-t, flopyt vagy bármilyen adatkábelt lehetne dugni. Nekem is egyszerűbb lenne, ha nem kéne szkennelgetnem, de csak az marad. Ez vírusmentesség és adatvédelem miatt van.

okmányos

2011. márc. 4. 12:29
 3/4 anonim ***** válasza:
kedves második, akkor bocsánat, lehet, hogy én csak egy ingerült dolgozót fogtam ki, de mikor annó telefonon érdeklődtem, elég bunkó stílusban közölte, hogy ők nem azért vannak ott, hogy adatokat másoljanak, és vigyek képet. De ezek szerint csak én fogtam ki ilyet, és van erre már magyarázat is.
2011. márc. 4. 12:32
 4/4 A kérdező kommentje:
és kb mennyi idő amigy kész lesz ideiglenessel át lehetne menni romániába?
2011. márc. 4. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!