Csináltattatok babátoknak személy igazolványt vagy nem?
Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 10:12
1/25 anonim válasza:
Én nem csináltattam. Azt sem tudtam, hogy egyáltalán lehet csináltatni. Ezt valami új dolog? Lemaradtam valamiről?
2/25 anonim válasza:
szemelyit nem csak 14 eves kortol csinalnak?
3/25 anonim válasza:
Én nem csináltattam de értelmét sem látom!!
4/25 anonim válasza:
Nem. Még nem látom értelmét,úgyse használná. Ha pl külföldre utaznánk,akkor kéne.
5/25 anonim válasza:
Már ujszülött kortól lehet személyi igazolványa.
6/25 anonim válasza:
Még nem, de most fogok csináltatni, mert sok országba lehet ezzel utazni, így nem kell külön útlevelet csináltatni neki. A személyi ingyenes, az útlevél meg nem :)
7/25 anonim válasza:
Nem, de nem is tervezünk külföldi utat, amihez szükséges lehetne.
8/25 anonim válasza:
Én csináltattam,már a kórházba, ingyen volt csak egy igazolványkép kellett hozzá, 3évig érvényes. Európai Unión belül ő is csak ezzel közlekedhet.
10/25 anonim válasza:
Állítólag kötelező, bár még nekünk sincs. A rendőr csak figyelmeztet, nem büntet. Aki viszont külföldre szeretne utazni (unión belül), felesleges az útlevél, mivel a személyi elég, és ráadásul ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!