Mennyit alszik 1, másfél hónapos babátok? Vagy mennyit aludt?
Szinte csak evett és aludt. Nagyon keveset volt ébren. Úgy mondanám h 2-3 órát aludt fél órát volt ébren. Mondjuk nekem könnyű dolgom volt mert jó baba volt. Meg az is hozzátartozik h besárgult a kórházba szóval nagyon aluszékony volt. Úgy kellett költögetni sokszor h egyen még szopi közben is ébresztgetni kellett mert bealudt rajta. Pár hétig ez is rátett nekünk. AZtán ahogy nőtt egyre kevesebb lett a napi alvás. Már 10 hónapos lesz lassan és 2x alszik egyszer délelőtt 1 órát meg egyszer délután 1,5 órát kb.
Neked mennyit alszik?
Szinte csak aludt és evett. mondjuk aludt 2 órát evett fél órát és tovább szundikázott.
Most 2 és fél hónapos és most már elég sokat van fent.
Reggel felkell olyan 6 óra fele és eszik vissza alszik 7:45 ig. Utána fent van egészen 17 óráig max egy fél órát alszik napközben .
Egy nap összesen ( a szakirodalmakkal szemben, ahol 16-18 órát írtak) 12,5-13 órát aludt. Nem sírt folyamatosan, nézelődött, evett, sokat volt kézben. Éjszakánként úgy 6 órát aludt , megszakításokkal, és a kezdeti időben, 5x aludt 1,5 órákat, és úgy 2-2,5 órát volt fent a két szundi közt.
Most sem egy nagy alvó (17 hónapos), de én sem vagyok/voltam az. A gyerekorvos mondta, hogy a babámnak ennyire van szüksége, mivel nem sír vígasztalhatatlanul, valószínűleg nem fáj semmije és mert jól fejlődik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!