Hogyan szoktathatom át tápszeres babámat 4 óránkénti evésre?
Szerintem még korai!
Az én lányom most 3 hónapos,most egy hete alussza át az éjszakát,nappal 3 óránként eszik 120 ml.-t
Próbáltam a táblázat szerint átszoktatni a 4 óránkénti 150 ml-re,de visszajön belőle,és nem is bírja 4 órát.Egy hónapos babának szerintem ez még nagyon korai.
Szia!
Az én lányom 2,5 hónapos, és 5 hetes korától 4 óránként eszik, és mióta hasom alszik nem fáj a hasa se.
Két hete azb esti etetésnél (8-körül van) megeszik 150ml tápszerből és alszik reggel 4-5-ig.
Nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott baba.
Köszönöm a válaszokat.Amit kihagytam, hogy ő elég nagy súllyal született és talán emiatt, talán nem legtöbbször 3 óránként megeszi azt az adagot, amit négy óránként kellene. Ha nem adom oda neki ordít, nem is kicsit . nem bukja vissza, ezért gondolom megemészti.Testsúlyához számolva 107ml-et kellene ennie, ő simán bever 120-at. Hízás szempontjából nem hízott többet, mint kellene.
Kedves utolsó válaszoló!
Nekem is hason szeret leginkább aludni a babám és mikor felébred jó nagyokat pukizik. Gondolom kijön a felesleges levegő, ami bent maradt.Csak éjszakára félek hason altatni. ti használtok légzésfigyelőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!