2 hetes a fiam. Hagyjam átaludni az éjszakát vagy tartsam be a 3 óránkénti etetést? Ti szigorúan ragaszkodtatok a 3 óránkénti etetéshez vagy igény szerint szoptattátok babátokat?
fel ne keltsd éjszaka!!!! nappal 3 óránként etettem a lányom, mert 3 kg alatt született, és kicsit sárga is volt. 4 hetes korára hízott 1 kg-ot, szépen behozta a lemaradást, utána nappal sem kellett kelteni, de addigra már megszokta és kelt magától úgy 3,5 óránként szinte óramű pontossággal. Éjjel nem kellett kelteni, felkelt ha éhes volt, általában 4 órát aludt, tehát többet kibírt, mint nappal.
biztos nem fog fogyni, ha éjjel nem eszik gyakran, 10 órákat meg úgysem alszik. etesd késő este, 10 óra körül, aztán szundizzatok egy nagyot! Én azt sajnálom, hogy rögtön nem hallgattam az anyósomra, aki mindig azt szajkózta, hogy későn fürdessek és úgy etessem illetve fektessem le éjszakára. 6 hetes volt a lányom, mikor elkezdtük azt, hogy fél 10-kor fürdettük, majd utána jött a szopi. így gyorsan ki is hagyta az éjfél-1 óra körüli szopást, és 3-kor kelt enni. ez persze utána fokozatosan kitolódott, illetve a nappali fentlétek miatt fokozatosan hamarabb is fürdettünk és fektettünk.
Ne keltsd fel!Örülj,hogy alszik és aludj te is!Úgy is jelez ha éhes!!
Jó babázást!
Köszönöm hogy írtatok!
2800-al született és múlthéten mérték le megint akkor már 3100 volt.Szóval akkor ne keltsem fel?Most is már 4 órája alszik.És mérem itthon hogy mennyiket eszik a legtöbb 100 a legkevesebb 60 ml.Most a legutolsót nem mértem mert olyan kómás voltam,de előtte 75-öt szopott.Ilyen kevesekkel fogyni fog nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!