Igeny szerint vagy 3 orankent?
Akkor eteted amikor TE akarod! Nem börtön az, hanem kórház. Még ekkora hülyeséget...Állj ki magadért, és a gyermekedért. Ha éhes akkor adj neki enni amikor kér.
Kivéve ha valami olyan miatt kerültetek kórházba ami miatt 'NEM LEHET' igény szerint etetni.
Nyilván oka volt, hogy ez mondták nektek. Szerintem ha 2,5 óránként eteted abból nem lehet gond! De miért itt kérdezed, miért nem a csecsemősöket, orvost?????? Nem fogják leharapni a fejed, itt azt sem tudjuk miért kerültetek be....legalább azt kiírhattad volna.
Egy szó mint száz, nyilván okkal mondták, hogy hogyan etesd. Nem hiszem, hogy fél óráért kapnál a fejedre.
ha eddig igény szerint evet akkor most is úgy egyen ha szólnak érte mond meg h nem fogod hagyni sírni csak mert ezt mondják neked
nyisd ki a szád és mond h a WHO is ezt javasolja szal ők csak jobban tudják mit egy egyszeri nővér
sajna azt hiszik ők minden jobban tudnak állj ki magadért és a babádért
Na ez aztán felháborított. Nekünk is kiadta anno a gyerekorvos, hogy 3 óránál ne adjak gyakrabban, mert ugye van elég tejem. Naná hogy igény szerint etettem, volt hogy 2, volt hogy 1 óránként. Aztán el volt alélva a doki hogy egy hónap alatt egy kilót hízott. Persze nem mondtam neki hogy hogy etetem. A második babám is van hogy óránként kér, pl ha nagyot akar aludni, előtte teleszívja magát.... Az én generációmban-ismerőseim szinte minden gyerek csak 3 hónapig szopott anno, pont ezért, nem bírt nőni a tej mennyisége a 3 órás etetések miatt!
Szerintem érdekeld le hogy mit mondanak, ha kell írj mást a papírra, lényeg hogy nyugis legyél és szoptass nyugiban.
Még egy: nálunk van hogy fél óra után újra mellre kerül egy baba, lehet hogy csak cumizni akar, nem érdekel, ráteszem. Soha nem volt e miatt hasfájás!
Basszus Lányok!Biztos oka van amiért csak 3 óránként etetheti!!!!És még írni is kell,hogy mikor mennyit....ne legyünk már okosabbak ,mint az orvosok.
Kedves Anyuka!
Én a helyedben azt tenném,amit mondanak,mert ,mint írtam is biztos megvan ennek az oka....
Nem gondolnám,hogy rosszat akarnának Neked vagy a babádnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!