Igeny szerint vagy 3 orankent?
De gondolom nem ok hallgatjak egesz ejszaka a gyerek uvolteset.
Nekem szules utan is 3 orankent irni kellett, hogy volt e kaki, pipi es hogy mennyit evett. Magasrol lekakiltam, hogy kiabalnak velem az igeny szerinti szoptatas miatt, higgadtan, mosolyogva kozoltem veluk minden alkalommal, hogy vallalom az esetleges kovetkezmenyeket.
Szia, én kerültem kórházba az 5 hetes fiammal, mert azt hittem, hogy az igény szerinti etetés azt jelenti, ha megnyikkan egy órával az evés után biztos éhes...volt, hogy másfél órákat lógott a cicimen, és mindenki azt mondta, hogy ez jóóó, normális, nem baj majd leszokik róla, stb-stb-stb.
Aztán ott kötöttünk ki, ahol te vagy most!!! éjszakákat bőgtem az ágya mellett, mert az első gyermekem és azt hittem, hogy tönkretettem örökre!
Én mindent betartottam, amit csak mondtak, 2,5-3 óránként etettem, és igazuk lett mindenben!!! Szépen átállt, a hasfájása eltűnt, szemmel láthatóan boldogabb, kiegyensúlyozottabb lett, nem sírt állandóan, szóval igenis igazuk volt.
Az hogy éjjel nem etetheted...szerintem félreértettél valamit, az tuti, lehet hogy csak neked nem szabad a betegsége miatt.
Mi itt nem vagyunk orvosok, úgyhogy a saját gyereked érdekében azt tartsd be, amit ott mondanak, aztán ha a babád meggyógyult, akkor utána úgy rendszerezed az evését, ahogy akarod, de most a gyermeked az első!
Arra nem gondoltál, hogy pl. vérvétel miatt nem kéne ennie, vagy ilyesmi?
Nekem is sokszor olyat szóltak vissza, hogy csak néztem, aztán rájöttem, hogy nekik természetes volt, amit kérdeztem és ezért válaszoltak furán, félmondatokkal, sokszor félreértettem amit mondtak.
Ha meg három óránként kell írnod mennyit eszik, mérni, stb. akkor éjjel is kéne írnod nem....Szerintem te valamit félreértettél!
Egyébként én sem értem miért itt kérdezősködsz ilyesmiről, nem vagyunk orvosok! A gyermekednek akár szövődménye is lehet, stb. ha rosszul mennek a dolgok és nem tartod be az orvos utasításait. Ha meg nem vagy elégedett a csecsemősökkel, akkor kérdezz reggel a vizitkor a gyermekorvostól, vagy keresd meg napközben, én is megtettem egyszer, mert nem értettem a vitaminos dolgokat...kérdeztem, válaszolt, megköszöntem, bocsánatot kértem a zavarásáért és ennyi volt.
Tegnapi 11 36 vagyok. Az a jó hogy sokan el sem olvassák a kommentjeidet :(
Amúgy még pluszban minden baba más. Az igény szerinti etetésre én sosem hittem azt hogy minden nyikkanásra cicit kell adni, de igenis van olyan hogy egy óra múlva újra kér a babám! pl nagy melegben, nagy tornázás után van hogy csak szomjas -én így érzem- és pár korty már elég is neki. és még egyszer, soha nem voltak hasfájósak. Úgyhogy hiába van akinek bejön a 2,5-3 óránkénti etetés, lehet hogy másnak nem.
Szerintem ott dőlt el minden, hogy mindenkinek, betegségtől függetlenül ezt írják elő. itt látszik hogy ez csak egy régi csökevény, hallgass a szívedre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!