Hogy éljek 16 évesen egy babával?
Én 20 éves voltam mikor kishúgom született..Először én is féltem..leginkább azért mert anyu 42 éves volt.. :/
De a babától ne..Én sem fogtam előtte pici babát soha és soha nem pelenkáztam,etettem,stb..6 hetes volt a húgi mikor anyu először hagyott egyedül vele..Dokihoz ment és esett az eső,nem akarta magával vinni..Hihetetlenül féltem..mi lesz ha felkel?? ha nem tudom majd megnyugtatni, ha nem fogadja el a cumisüveget? :)
de minden rendben volt..csendesen ébredt..megette a tápszerét,büfizett és hamar vissza is aludt a kezemben..Onnantól fogva ahogy hazaértem a suliból már mentem is be hozzá..Szinte majdnem mindig én fürdettem etettem,pelusoztam :) 3 éves koráig sokat voltam vele..Aztán nekem is lett..Most már 2 gyerekes családanya vagyok.Én mindet a húgomon tanultam meg..Úgyhogy mikor nekem lett az első gyermekem,már rutinos voltam :D
Az nem derült ki számomra, hogy fiú vagy lány vagy, bár a válaszokból inkább lány...
Az én fiaim 15,5 és 19 évesek voltak amikor az öccsikéjük megszületett. Imádják egymást. Pedig fiúk! Most 3 éves a kicsi és nagyon várja őket haza, a suliból..körbe ugrálja őket, nagyon szeretik egymást. Most ismét babát várok, de már nem izgulnak a nagyok:).
Persze az ő feladatuk a játszás, utána mennek a saját dolgukra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!