Ha a kórházba a tápszert beviszem akkor automatikusan azt kapja a gyerek?
"Nyaggatni" fognak a szoptatással??
Nekik tökmindegy, nem az ő érdekük, hanem a Te kisbabádé...
Míg azt sem tudod, milyen érzés, ne mondj le a szoptatásról. Első pillanattól tápszerezni akarod,miért??
A kérdés nem az volt,hogy szoptasson-e vagy tápszert adjon a babának...
Szerintem kórházfüggő,sőt nővérfüggő!Ha biztos választ akarsz,ott kellene érdeklődnöd,ahol szülni fogsz!
Na most lehet, hogy hülyeséget fogok írni, de nekem a magándokim elég sok mindent el tudott intézni a gyerekkel kapcsolatban is, ha van magándokid kérdezd meg tőle, hogy eltudja e intézni, hogy azt a tápszert kapja a kicsi amit te viszel. Sok szerencsét!!
/ JA! készülj fel a kedvesebbnél kedvesebb hozzászólásokra!Én az előbb leírtam, hogy a lányom már mászik és feláll és a kedves kérdező leb.szott, hogy nem erre volt kíváncsi, sok hülye jár ide, akik azt gondolják, hogy ők mindenkinél okosabbak, és könnyen ítélkeznek/
ugyan írd má' le, miért nem akarsz szoptatni?!
valami egészségügyi oka van?
amúgy meg ha tápszert kell kapjon a baba, nem fognak téged megkérdezni, hanem beleöntik a szájába azt, amit ők akarnak. tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!