Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Igaz, hogy az újszülöttekre...

Igaz, hogy az újszülöttekre minden nap tiszta ruhát kell adni?

Figyelt kérdés

Ezt hallottam egyik nap, de nem értem miért, ha nem lesz alul maszatos, és nem bukja le, akkor minek? A babák még nem koszosodnak, meg nem izzadnak.

Bocsi, ha butaságot kérdezek. Első babát várom.

2013. nov. 8. 12:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
NA hát a heti mosással sem vagy semmi. Nem 56 gatyát kell egyszerre mosni, hanem ha ennyi szennyes van, 1-2-3 naponta ki kell mosni a cuccot és máris nincs annyi egyszerre. Ha valamit csak egy órára veszek fel, és nem lesz koszos nyilván nem kell rögtön mosni, de ha valami reggeltől estig rajtam van (vagy a gyereken) akkor azt azért nem árt kimosni.
2013. nov. 8. 20:16
 22/24 anonim ***** válasza:
A bodyt en volt, h 2 naponta csereltem, de altalaban naponta, de semmi baja nem lesz, ha 3 napig nem csereled le se, de azert 2 naponta ajanlatos! A gyerek nem koszos, es telen nem izzad! Nyaron azert naponta kell cserelni, mikor igazan hoseg van! De ne aggodj, ha nem csereled naponta!
2013. nov. 9. 16:12
 23/24 anonim ***** válasza:

Az én gyerekem most is izzad és tuti,hogy fog télen is,mert egyfolytában mozog.Pl amikor sokáig van hason és próbálgat kúszni-mászni bizony úgy megizzad,hogy tapad a bőréhez a hosszú ujjú bady.

Fél éves baba anyukája voltam

2013. nov. 10. 17:30
 24/24 anonim ***** válasza:
Rágcsálja a ruha ujját, emiatt tiszta nyál és tej, ezért cserélem le naponta.
2020. dec. 10. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!