Igaz, hogy az újszülöttekre minden nap tiszta ruhát kell adni?
Figyelt kérdés
Ezt hallottam egyik nap, de nem értem miért, ha nem lesz alul maszatos, és nem bukja le, akkor minek? A babák még nem koszosodnak, meg nem izzadnak.
Bocsi, ha butaságot kérdezek. Első babát várom.
2013. nov. 8. 12:36
21/24 anonim válasza:
NA hát a heti mosással sem vagy semmi. Nem 56 gatyát kell egyszerre mosni, hanem ha ennyi szennyes van, 1-2-3 naponta ki kell mosni a cuccot és máris nincs annyi egyszerre. Ha valamit csak egy órára veszek fel, és nem lesz koszos nyilván nem kell rögtön mosni, de ha valami reggeltől estig rajtam van (vagy a gyereken) akkor azt azért nem árt kimosni.
22/24 anonim válasza:
A bodyt en volt, h 2 naponta csereltem, de altalaban naponta, de semmi baja nem lesz, ha 3 napig nem csereled le se, de azert 2 naponta ajanlatos! A gyerek nem koszos, es telen nem izzad! Nyaron azert naponta kell cserelni, mikor igazan hoseg van! De ne aggodj, ha nem csereled naponta!
23/24 anonim válasza:
Az én gyerekem most is izzad és tuti,hogy fog télen is,mert egyfolytában mozog.Pl amikor sokáig van hason és próbálgat kúszni-mászni bizony úgy megizzad,hogy tapad a bőréhez a hosszú ujjú bady.
Fél éves baba anyukája voltam
24/24 anonim válasza:
Rágcsálja a ruha ujját, emiatt tiszta nyál és tej, ezért cserélem le naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!