Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hetes babám reggel óta fél...

5 hetes babám reggel óta fél órákat alszik, tiszta nyűg? Lehet a front miatt?

Figyelt kérdés
2013. okt. 30. 14:54
 1/6 A kérdező kommentje:
és óránként a cicin lógna.. igény szerint szoptatom de azért:-)
2013. okt. 30. 15:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Detto.

Enyém 6 hetes, de alig aludt még ma.

Bezzeg most, mikor szopizni kéne, alszik a cicin :0

2013. okt. 30. 15:18
 3/6 A kérdező kommentje:
:-) nálam elalszik lerakom pár perc és felkel... huncutok remélem éjjel nem lesz ez:-)
2013. okt. 30. 15:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát azt én is remélem.

Védőnő volt ma, szerinte a front miatt.

Mindig kell vmire fogni :-)

2013. okt. 30. 15:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Igaz ez egy ilyen nap, gondolom lesz még több ilyen "nyűgi" nap , de ezért vagyunk hogy velük legyünk nyugtatom magam ,de még kiteregetni is egy óra volt:-))))
2013. okt. 30. 15:43
 6/6 anonim ***** válasza:
az enyém 17 napos de olyan hangja volt ma, csodálkozom hogy nem kopogott be egy szomszéd se. éhes is volt, egy idő után már fáradt is mivel reggel fél 6 óta fent volt. fél 8kor nyugodott meg, akkor evett, azóta alszik szerencsére de egész nap 5 perceket aludt utána kezdődött előröl minden. éhes álmos pisis/kakis a pelus 5 perc alvás, újra... már én is sírtam mert nem tudtam mit tehetnék még érte. aztán fürdés után a fotelban elnyúltam a köntösöm alá fogtam oldalára fektettem, és megnyugodott végre. de én is a frontra és a szélre fogom mert pár napja is a szél miatt volt hisztis
2013. okt. 30. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!