35 feletti, elsőbabás anyukák, hogy bírjátok?
Hát szerintem nem a korod miatt merülsz le estére:) ha 35 évesen öreg vagy akkor mi leszel 70 évesen?
Itt a szutyok idő+ terhesség esetleg szopi is lemeríti a tárakat, szedj béres cseppet vagy valami vitamint. Egyébként amikor járni fog, durvább lesz:)
35 évesen szültem-igaz a másodikat.
teljesen jól.-én egy fitt 36os vagyok-fiatalon tart a 2gyerek.meg óvónéni is vagyok-igy le tudok ereszkedni erre a szintre.
én mindig is fáradékony voltam-lefekszem korán-de ez teljesen természetes,hogy elfáradunk.pláne,neked most kezdett gondolom kúszni,mászni,egy percre sem veheted le a szemed róla.aztán majd ha elindul...lesz ez még ilyenebb is.kitartás.próbáld lefárasztani-és lepihenni vele kicsit
dehogy vagy öreg-majd 80évesen-ha úgy érzed.
én 35 évesen szültem és az elején mást se csináltam, csak aludtam, amikor a babám is aludt (alapból nagy az alvásigényem).
aztán kb 1 hónapja elkezdtem futni és valahogy visszatért az energiaszintem. 10 hónapos a fiam,de már sokkal kevésbé fáraszt le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!