Rosszul alvó babák anyukái, hogyan bírjátok?
Kisfiam 11 hós, soha nem aludt még át egy éjjelt sem! Ahogy itt olvasom a hozzászólásokat "megnyugodtam". Azt hittem valami baja van a gyerekemnek, mert mindenhonann azt hallom , hogy át KELLENE aludnia már az éjszakát. Hát köszi....
Szóval, a legjobb éjszakákon 2x kel fel, a rosszabb napokon pl. fogzás akár 6x is. Ezek az ébredések nem tartanak tovább MAX. 5-6 percnél, de hát akkor is felkeltem már :S Szerencsére megtanultam gyorsan visszaaludni :) És megtanultam ennyi alvással is élni. Nagy ritkán van olyan h lefekszem délután aludni Én is, de ink. ebben az időben megcsinálom a dolgaim, vagy magammal foglalkozom, körmöt festek stb. :)
Apa is szeretne segíteni, de éjjel csak Én vagyok a jó. Nappal akármennyi időre rá maradhat, de éjjel nem tudja megvigasztalni :)
Remélem kinövi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!