Akik lányt vártak de fiú lett. Hogyan tudtátok feldolgozni?
Figyelt kérdés
2013. nov. 3. 20:46
11/13 anonim válasza:
Nallunk 9 unokatesobol 7 lany...lanyok kozott nottem fel. A ferjem az elso pillanattol tudta, hogy babat varunk es hogy fiu lesz. Valahol en is erztem legbelul, hogy fiu de az utolso masodpercig remenykedtem, hogy hatha megis leanyka...aztan mikor az indiai cseppet sem kedves technikus kinagyitotta nekem a lenyeget, majdnem elsirtam magam es csak azt tudtam hajtogatni: de en lanyt is szeretnek! Masodik kisember valamiert varat magara...pedig nagyon varjuk, akar fiu lesz, akar leanyzo.
Kisfiam gyonyoru, kemenylegeny. Orulok, hogy o jott hozzank. el sem tudnam kepzelni maskent.
12/13 anonim válasza:
Nekem a szüléskor derült ki hogy kisfiú lett! Az első perctől kezdve ahogy megláttam imádtam. És már cseppet sem bánom hogy elsőre fiam lett! Nem cserélném el lányra semmi pénzért sem. :)
13/13 anonim válasza:
Az ismerősöm lányt várt, de fiú lett és nagyon elvitték öltözködésileg és nevelésben a lányos irányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!