Nála-tok is ennyi a felvágós kismama?
Igen nálunk borzasztó!!!!!!!!Mindenki felvág...na..ha tudna!!!
olyan 100.ezres babakocsitval rohangálnak látom hogy nézik hogy ki nézi őket hogy nekik ilyen van...... és sajnos sok ilyen van. Nem azért veszik hogy a baba bisztonságban vagy kényelemben legyen,hanem hogy új....meg jó meg stb. szerintem aki nem akar felvágni használtat vesz a teszveszen. sokkal olcsóbb. vagy mégsem 1000ezerért. ismerősöm 190ért vett babakocsit. na ez mi hanem felvágás???????????????
Szerintem nincs teljesen igazad de részben igen. Nem mindenki felvágásból vesz drága kocsit és az meg tényleg butaság, hogy aki nem akar felvágni az használtat vesz. Ehhez hozzá kell tennem én használtan vettem 200E Ft-os babakocsit jelképes összegért ismerőstől. Akkor ezek szerint és félig vagyok felvágós? :)
Viccet félretéve...van igazad mert vannak felvágós kismamák kerülöm is őket de azért általánosítani nem szabad. Az az ismerősöm akitől a babakocsit vettem felvághatna mert igazán megtehetné de nem teszi sőt rengeteg segítséget kapunk tőlük. Annyi mindent kaptunk már tőlük, hogy rendesen zavarban vagyok amikor küldenek valamit nekünk.
Szerencsére az én környezetemben nincsenek ilyen anyukák-apukák.
Ha lennének - azt hiszem - igyekeznék nem venni róluk tudomást.
1. vagyok.
Újonnan volt 200.000.Ft, mi jelképes összegért vettük 30.000.Ft-ért. Tartozik hozzá bébihordozó és mózeskosár, mindkettő rátehető a kocsira természetesen.
Olyan mint ez:
Nem ertem, miert zavar ez teged? En is vennek ilye draga kocsit, ha megtehetnem. Egyebkent lehet, h ok is a tesz-veszen vettek olcsobban. Ki lehet fogni szinte uj darabokat is. Ha meg nem, akkor gondolom, megtehetik. Vannak kulonbsegek a babakocsik kozott is. En egy uzletben kiprobaltam egy dragabb darabot. Eg es fold volt az en kozeparkategorias kocsimhoz kepest.
Nem kell ezen ennyire felhaborodni. En peldaul szeretem nezegetni, a kocsikat. Ferjemnek szoktam is mutatni, h nezze, h ennek meg annak az anyukanak milyen szep vagy kulonleges babakocsija van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!