Valóban jó viselet a topshopos Ahh bra, kismama/friss anyukaként is?
Bocsi, szintén off, én is gondolkodom rajta hogy megvenném, ha többen ajánlják.
Amúgy én vettem Interspárban hasonlót, csak vékony pántos, 500 Ft-ra volt leértékelve, imádom!
Na sziasztok, csajok! Megérkezett az Ahh Bra-m!!!:))))
Ránézésre semmi különös, tényleg olyan, mint egy sportmelltartó, de rögtön fel is próbáltam és iszonyúúúúúúúúúúúú kényelmes!!!:)
Valóban varrás nélküli (csak a felső vonalaknál van), de látszik rajta, hogy tényleg minőségi, nagyon jó az anyaga. Jól is tart, ám nem csinál olyan dekoltázst, mint a reklámban lévő nőknél :D, úgyhogy ilyet ne várjatok tőle, tehát nincs push up hatása. De tart és kényelmes, szóval a célnak megfelel. Még csak a feketét próbáltam és vsz nem is fogok 3-at felvenni egyszerre, mint a reklámban, nem tudom úgy csinálna -e szép dekoltázst.
Szóval ennyi. Én szeretni fogom :)))
Ha push up-olni akarok, akkor arra az alkalomra meg kibírom a "rendes" melltartót, hisz eddig csak az volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!